neden izin vermesinlerİlk öncelikle ailen izin veriyor mu? Garsonluk yapabilirsin ya da dükkanlarda kasiyerlik yapabilirsin ama düşük bir fiyata anlaşma günlük 300-500 alabilirsin. Hatta kaliteli bir yer ise 1000 falanda alabilirsin bir ihtimal.
Çoğu yer günlük en az 250-350 vs veriyor sen hesapla.lise 9 sınıf yaz tatilinde çalışsam kaç para verirler?
Günlük 300-500, 1000? Kim veriyor o kadar?İlk öncelikle ailen izin veriyor mu? Garsonluk yapabilirsin ya da dükkanlarda kasiyerlik yapabilirsin ama düşük bir fiyata anlaşma günlük 300-500 alabilirsin. Hatta kaliteli bir yer ise 1000 falanda alabilirsin bir ihtimal.
İzmirde esnaf lokantasında bile günlük 250 veriyorlar.Günlük 300-500, 1000? Kim veriyor o kadar?
günlük 1k veriyorlarsa ben yarın yks ye girmeyeyim orda çalışmaya başlayayımİlk öncelikle ailen izin veriyor mu? Garsonluk yapabilirsin ya da dükkanlarda kasiyerlik yapabilirsin ama düşük bir fiyata anlaşma günlük 300-500 alabilirsin. Hatta kaliteli bir yer ise 1000 falanda alabilirsin bir ihtimal.
1000 alabilirsin demiş, maaş olarak alırsın dememişGünlük 300-500, 1000? Kim veriyor o kadar?
veren oluyor işlek bir yer iseGünlük 300-500, 1000? Kim veriyor o kadar?
Genelde lüx otellerde oluyor o ve en az 18 yaş lazım, bu arkadaş 9.sınıf.veren oluyor işlek bir yer ise
Kankam ben bu sene 12. Sınıfa geçtim 3 yazdır çalışıyorum. Tanıdığın varsa şanslısın. Mesela ben 8.sınıfın yaz tatilinde babamın kuzeninin yanında çalıştım sanayi de. Taa o zaman 13 yaşında olmama rağmen asgari maaş veriyorlardı ve çok nezih bir ortamdı abiler falan. Daha sonra ki yaz Kızılay da kafede başladım inanmazsın 1 hafta boyunca 20 tl ye çalıştım günlük 12 saat. Böyle olmaz dedim çıktım işten bir de zam istedim diye laf yaptı ş*refsiz. O yaz daha çalışmadım. 2022 yazında da bir esnaf lokantasına girdim günlük 50 tl verdi orası da oradan da ayrıldım 1 hafta da. Sonra şansıma evin altındaki eczane de kurye boşluğu çıktı bende oraya geçtim. Hem asgari maaş alıyordum 15 yaşında. Hem yemek parası veriyorlardı hem çok kibarlardı bağırma çağırma yok herkes sakin. Anlayacağın tanıdığın yoksa tamamen şansa bağlı. Güzel bir yerde asgari maaşla da başlayabilirsin, çok zor bir yerde günlük 100 liraya da. Hepsi bir tecrübe çık adam gibi iş ara.lise 9 sınıf yaz tatilinde çalışsam kaç para verirler?