11im ve 12ye geçicem, bu hafta başladım ve çoğu derste videoların yüzde 10unu izledim, sorularla ilerliyorum. Temmuz sonuna kadar bitirip sonra ayt geçebilir miyim sence abi?Sağlam bir çalışma ile çift tekrar bile atarsın.
Normal bir çalışma ile ise rahatlıkla 1 tur biter.
Günde kaç saat çalışmıştın tyt çalışırken?Ben 2 ayda 2 defa bitirmiştim
Bitirirsin. Ancak konulara hakim olabilirsin. Çünkü daha sonra da tyt ye tekrar döneceksin. Dershane de veya okulda illaki tyt göreceksin tekrar. Önceden hazirlanman artı katar.Beyler 11.sınıf olucam ve eksiklerim var acaba bu yaz ortalama bir çalışma ile %75-80 arası biter mi?
Verimli çalışıyorsan eksik konu bırakmadan rahatlıkla geçersin.11im ve 12ye geçicem, bu hafta başladım ve çoğu derste videoların yüzde 10unu izledim, sorularla ilerliyorum. Temmuz sonuna kadar bitirip sonra ayt geçebilir miyim sence abi?
Ayni durum bendede var fakat hic calisasim yok knk cunku fen lisesi yik ve yt de fenlisesi anlatan yok ve moral bozuyor diğerlerinden hicbirsey anlamiyorum anadolu olunca kafayi yersin11im ve 12ye geçicem, bu hafta başladım ve çoğu derste videoların yüzde 10unu izledim, sorularla ilerliyorum. Temmuz sonuna kadar bitirip sonra ayt geçebilir miyim sence abi?
Düzenli çalışamıyorum ama düzene oturtmaya çalışıcam ve irademi güçlü tutucam.Verimli çalışıyorsan eksik konu bırakmadan rahatlıkla geçersin.
Anadolu lisesindeyim.Ayni durum bendede var fakat hic calisasim yok knk cunku fen lisesi yik ve yt de fenlisesi anlatan yok ve moral bozuyor diğerlerinden hicbirsey anlamiyorum anadolu olunca kafayi yersin
Bence yazın bitirmeye çalış. 11. sınıftayken sadece 11. sınıf konularına odaklanmalısın. En önemli konular 11. sınıfta diye biliyorum (Benim senemde öyleydi). 11. Seneyi sıkı tutarsan 12. sınıfta çalışırken çok rahat edersin. Ama sakın boğma kendini, 11. sınıf konuları dışında başka şeylere bakmana pek gerek yok. 12. sınıfta tyt ve 12. sınıfı birlikte götürebilirsin çünkü zaten çoğu gereksiz ders hocaları salacaktır sizi boş vaktiniz bol olacaktır.Beyler 11.sınıf olucam ve eksiklerim var acaba bu yaz ortalama bir çalışma ile %75-80 arası biter mi?
8Günde kaç saat çalışmıştın tyt çalışırken?