Neler Yeni

Yazılan muayene cezası hakkında yardım lazım

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Beyler selamlar hayırlı cumalar. Bugün cuma namazı çıkışına pusan jandarma trafik adı altında soygunculuk yapanlara denk geldim. Kendi ağzıyla benim plakamı herkese vermiş bulduğunuz yerde ceza yazın acımayın diye de itiraf etti. Yanlış anlamayın hız yapan trafikten kaçan birisi hiç olmadın sadece iş ev arası kullanıyorum. Hasktan da yedim ona eyvallah da 2 gün gecikti diye 1600 ceza yazmanın manası ne bunlarda insaf denen bişey yok. Neyse konumuza dönelim. Bu züppe bana dedi ki muayeneye gittiğin zaman orda bana geçiktiği için tarfik ceza kesti diye söyle dedi buna anlam veremedim. Bunu bilen aydınlatabilirse çok sevinirim. Bu arada bilmeyenler için yeni alınan araçlarda 3 yıl bitene kadar her yıl muayene yapışması zorunluymuş. Ben 2 yıl bildiğim için mıayeneyi dikkate almamıştım

Hanaz

80+ Gold
senin hatan , adamların suçu yok affede affede ileri gidiceğimize geri gidiyoruz avrupa ülkesinde trafik cezasının affı bile yok ya seve seve kurallara uyacan yada uyacan

eneskaya6

80+ Silver
senin hatan , adamların suçu yok affede affede ileri gidiceğimize geri gidiyoruz avrupa ülkesinde trafik cezasının affı bile yok ya seve seve kurallara uyacan yada uyacan
Bu yine ileri gitmis hali. 10-15 sene önce ceza 1600 tl mi memur bey alın bu 500₺ yi tamam yaptiracam oluyordu

Top Bottom