Neler Yeni

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

equinoxx

80+ Bronze

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Yani artık yapcak bir şey yok bu senem de çöp oldu geçti gitti çoğu kişinin de aynı aldığı eğitimi anlamıyorlar boşa okuyup gidiyoruz işte yüz yüze eğitim bile ülkemizde kötüyken uzaktan eğitimin iyi olmasını zaten beklemiyorum ilk uzaktan eğitime geçtiğimizde heyecanlıydım çünkü özel okullar gibi ilk kez bir teknoloji ürününden eğitim görücektik ama ilk haftasında neyin ne olduğunu anladım dersler anlaşılır değildi, internet sıkıntısı çekiyordum vs. Gibi bir sürü sebep vardı. Zaman geçti uzaktan eğitim çok iyi diyen bakan ortaya çıktı eba her gün çöküyordu her ders boş oluyordu eba sistemi çok yavaştı tüm ödevlerimizi ordan veriyorlardı ama yapılamıyordu yani daha ne diyim bir sürü diyecek şey var ama işte kimse takmıyor beni ve bizleri doğruları söyleyince hain ilan ediliyoruz

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Sizce iptal olur mu ?
@baltazar
Karışık biraz hocam. Vakaları sayı olarak düşürüyorlar gibime geliyor. Gerçek verielr değil bence. Çünkü yasağın ilk günü direkt düşmeye başladı. Normalde 7 gün içerisinde yavaş yavaş sonrasında hızlı bir şekilde düşerdi.

Vakalar gerçek değilse ve tartışıp eksiklikleri konuştularsa iptal ihtimali var. Türkiye'deyiz 🤷‍♂️

Sensei123

80+ Bronze
Yani artık yapcak bir şey yok bu senem de çöp oldu geçti gitti çoğu kişinin de aynı aldığı eğitimi anlamıyorlar boşa okuyup gidiyoruz işte yüz yüze eğitim bile ülkemizde kötüyken uzaktan eğitimin iyi olmasını zaten beklemiyorum ilk uzaktan eğitime geçtiğimizde heyecanlıydım çünkü özel okullar gibi ilk kez bir teknoloji ürününden eğitim görücektik ama ilk haftasında neyin ne olduğunu anladım dersler anlaşılır değildi, internet sıkıntısı çekiyordum vs. Gibi bir sürü sebep vardı. Zaman geçti uzaktan eğitim çok iyi diyen bakan ortaya çıktı eba her gün çöküyordu her ders boş oluyordu eba sistemi çok yavaştı tüm ödevlerimizi ordan veriyorlardı ama yapılamıyordu yani daha ne diyim bir sürü diyecek şey var ama işte kimse takmıyor beni ve bizleri doğruları söyleyince hain ilan ediliyoruz
internetimin iyi olsa bile ebaya 3-4 dk da giriyorum

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Sensei123

80+ Bronze
Karışık biraz hocam. Vakaları sayı olarak düşürüyorlar gibime geliyor. Gerçek verielr değil bence. Çünkü yasağın ilk günü direkt düşmeye başladı. Normalde 7 gün içerisinde yavaş yavaş sonrasında hızlı bir şekilde düşerdi.

Vakalar gerçek değilse ve tartışıp eksiklikleri konuştularsa iptal ihtimali var. Türkiye'deyiz 🤷‍♂️
gerçek veriler değil zaten

equinoxx

80+ Bronze

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Günde 5k - 5k düştü :D

Ziya Selçuk'un attığı tweet ten sonra iptal olur gibi geliyor. Öğrenciler dersleri bırakmasın diye demiş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana yok :) ne yapacaksın ergen? küfür mü edeceksin?
9 yaşında veletle uğraşıyoruz

Tre-x

80+ Silver

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Günde 5k - 5k düştü :D

Ziya Selçuk'un attığı tweet ten sonra iptal olur gibi geliyor. Öğrenciler dersleri bırakmasın diye demiş olabilir
Ya hocam bırakmayalım ama nereye kadar. Benim motivasyon yerlerde. Normalde ben çalışkan bir insandım ama artık çalışasım gelmiyor. İnternet desen rezalet. Allah'tan şehirde çoğu kişi de derste az sorunla karşılaşıyoruz. Ben doğuyu düşünemiyorum.

Bence bu sene bir şekilde kapatılıp seneyeki eğitime çook iyi hazırlanılmalı

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
internetimin iyi olsa bile ebaya 3-4 dk da giriyorum
Aynen şu an eskisine göre daha iyi internete sahibim ama yine çok yavaş giriyor bir ödevi açmak 3 4 dk sürüyor ve test işaretlemek nerdeyde 30sn sürüyor bir ödevi yapmam 1 saate yakın oluyor o zamanın çoğunda da beklemekle geçiyor dosya yüklemek de çok yavaş bekle bekle derken akşam olur

Top Bottom