Neler Yeni

yazılım için %60 klavye önerisi

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
Bütçe
1400
Merhaba arkadaşlar yazılımla uğraşıyorum
ve klavye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

olmasını istediğim özellikler :

* numlock olmasını istemiyorum masada yer kaplıyor ve kullanımı kolay değil bana göre.

* olursa klavyenin olması ilk önceliğim.

* aydınlatma olarak geceleri de çalışacağımdan karakterlerin karanlıkta görülebilmesi.

* mekanik olursa sevinirim( red switch ) arada oyun oynuyorum.

* aldığım klavyenin beni uzun yıllar götürmesini istiyorum.

bütçem max 1400 ama ne kadar ucuz olursa okadar iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,964
İsim
Murat Orhan

* numlock olmasını istemiyorum masada yer kaplıyor ve kullanımı kolay değil bana göre.

* aydınlatma olarak geceleri de çalışacağımdan karakterlerin karanlıkta görülebilmesi.

https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...onics&sprefix=geeky+gk,electronics,121&sr=1-1 Hot swap brown switch alabilirsiniz hem hissiyatlı yapısı hem de sessiz ve rahat olmasından dolayı. 920 TL'ye geliyor fakat nays ile 750lere kadar düşer. RGB ve yazılım desteği ayrıca PBT keycap ile hot swap huano marka switchler ile geliyor ki genel kalitesi cidden iyidir. Eğer çok para vermek istemiyorsanız harika bir seçim olacaktır sizin içinn.

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C77FTYW3/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1AQ77QCMDV1QT&keywords=geeky+gk&qid=1703011606&s=electronics&sprefix=geeky+gk,electronics,121&sr=1-1 Hot swap brown switch alabilirsiniz hem hissiyatlı yapısı hem de sessiz ve rahat olmasından dolayı. 920 TL'ye geliyor fakat nays ile 750lere kadar düşer. RGB ve yazılım desteği ayrıca PBT keycap ile hot swap huano marka switchler ile geliyor ki genel kalitesi cidden iyidir. Eğer çok para vermek istemiyorsanız harika bir seçim olacaktır sizin içinn.
Hocam gümrük ile 1168 tl olmuş acaba zam mı gelmiş

Ekler

• Screenshot_20231220_085835_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20231220_085835_Amazon Shopping.jpg
    413.8 KB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,964
İsim
Murat Orhan
evet hocam şimdi farkettim hesaba giriş yapmamışım indirimli halini gördüm, peki önerebileceğiniz başka klavye varmıdır ? seçeneğim artsın.
Bu fiyata alabileceğiniz açık ara en iyisi hocam garanti ederim.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yiğit Arık

Yazılımda numpadin ve fonksiyon tuşlarının önemi çok büyüktür. Bende bir tkl aşığıyım fakat bu sebepten ötürü hayatımda daha hiç satın almadım. Sizin zevkiniz buna karışamam fakat cidden yazılımla uğraşıyorsanız emin olun yok o tuşa bas sonra şu tuşa bas falan resmen kabusa dönüşüyor. Sadece klavye satın almadan önce 2 kere düşünmenizi isterim.

Subzero61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Basri Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımda numpadin ve fonksiyon tuşlarının önemi çok büyüktür. Bende bir tkl aşığıyım fakat bu sebepten ötürü hayatımda daha hiç satın almadım. Sizin zevkiniz buna karışamam fakat cidden yazılımla uğraşıyorsanız emin olun yok o tuşa bas sonra şu tuşa bas falan resmen kabusa dönüşüyor. Sadece klavye satın almadan önce 2 kere düşünmenizi isterim.
Evet hocam şimdi baktımda = + gibi özel işaretler için alt yada shift basmak gerekiyor gibi o yüzden %60 klavyeden vazgeçmek üzereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne kullanıyorsunuz hocam

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yiğit Arık
Evet hocam şimdi baktımda = + gibi özel işaretler için alt yada shift basmak gerekiyor gibi o yüzden %60 klavyeden vazgeçmek üzereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne kullanıyorsunuz hocam
Ben şuanda membran kullanmaktayım.

Top Bottom