Neler Yeni

Yazılım-Siber Güvelik Eğitimi Yeri Önerileri Site/ Kaynaklar/ Platformlar

Bilişim/ web tasarım bölümü mezunuyum 2018 yılı zamanında yarı dinamik siteler tasarlıyordum. Ara vermiş uzaklaşmış bulundum bir süre sonunda ilerletemedim.
Epey bir süredir Web, mobil programla veya siber güvenlik için sağlam bir eğitim bulup adım atmayı düşünüyordum. İster udemy gibi sitelerden eğitim ister eğitim kurumları ister sertifikalı eğitim yeleri; Kaliteli herhangi bir kaynakla, eğitimle başlayıp ilerlemeyi düşünüyorum tekrar bu alana.

Sizlerden herhangi bir üniversitenin, kurumun, sitenin kaliteli faydalı eğitimlerinin önerilerini isteyecektim. Ücretli içeriklerde giriyor buna içerik yeter ki hak etsin.

- Dün buna nazaran denk geldiğim bir eğitimi de buraya bırakıyorum bununla ilgili yorum yaparsanız da sevinirim.
Eğitim sitesi Novarge kurs-eğitimde bu , kurs içeriği alt kısımda var mevcut eğitim ücreti 3500 veya 5000 küsür olarak alacağım olurda alırsam.
Türk Hava Kurumu üniversitesi tarafından veriliyor sanırım eğitim bilgi aldığımda ilgili eğitim sitesi olarak da buraya bakınmamı istediler.
Eğitim uzaktan videolarla , canlı derslerle ve uygulamalarla yapılacakmış ve 4 ay sürecekmiş
Siteyi ve eğitimi bıraktım bu konu hakkında tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.

(Karşıma çıkan reklamda bu şekildeydi, kayıt yapıp bilgi almak istedim yukarıda siteyi eğitimi verip yazdıkları söylediler)
1681314478955.png

Sizlerden ricam bilirkişiler istediği gibi ücretli/ücretsiz kaliteli eğitim , kaynak siteleri atabilir. - Siber güvenlik, Web programlama, Mobil uygulama geliştirme konusunda memnun kalınmış kaliteli her eğitime açığım.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
7000 lira mı anlattıkları şey de temel seviye kali linux araçları aynı kursları 50 60 liraya bulabilirsiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
7000 lira mı anlattıkları şey de temel seviye kali linux araçları aynı kursları 50 60 liraya bulabilirsiniz
eğitimin fiyatını 3500 veya 5k ya alacağım alırsam. İçerik iyi kursun ama ne kadar derin ve öğretici emin değilim. Daha iyi eğitimlere daha fazlasını ödeyebilirim. Kendime yatırım yaparken çok meblaya bakmıyorum. Umarımda güzel bir eğitim kaynak bulacağım hem burada hem tanıdığım insalara sorarak hem de platformları gezerek bulmaya çalışıyorum böyle bi içerik

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
eğitimin fiyatını 3500 veya 5k ya alacağım alırsam. İçerik iyi kursun ama ne kadar derin ve öğretici emin değilim. Daha iyi eğitimlere daha fazlasını ödeyebilirim. Kendime yatırım yaparken çok meblaya bakmıyorum. Umarımda güzel bir eğitim kaynak bulacağım hem burada hem tanıdığım insalara sorarak hem de platformları gezerek bulmaya çalışıyorum böyle bi içerik
İlk olarak bunları bilen direk beyaz şapkalı hacker olmuyor bunlar temel seviye siber güvenlik eğitimi bunları ögrenirsen olayı kavrarsın sadece bahsettikleri açıklar ve araçlar günümüzde pek kullanılmıyor kendi labları üzerinde test ediyorlar
onu alacagına https://www.udemy.com/course/etik-hacker-olma-kursu/ bunu al 100 liraya
bir de ne yapacagına baglı web pentester mı olmak istiyorsun ilgili kursları al web pentester olmak istiyorsan web programlama dillerini ögrenmen lazım (html css php js asp net gibi)
ayrıca ingilizce bilmende fayda var türkce kaynak çok az

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim yazdıklarınız ve düşünceleriniz için. Attığınız kurs sanki bende vardı ona bakınıp ondan başlayıp sonra üstüne koyarak başka eğitimlere geçeceğim gibi

Top Bottom