Yazılıma asla geç başlama gibi bir durum yok ya, sadece ne zaman başlarsan kardır diyelim. Boş zamanlarında bile hobi şeklinde yapsan, senin için büyük artı olur.Garip oldu başlık ama ben 2-3 aydır C++ öğreniyorum.
Şu an İOstream kütüphanesine hakimim ve diğerlerine de hakim olmaya çalışıyorum.
Sizce geç mi kaldım yoksa halen erken mi?
yaşım 16.
Kral o programda ne yapıyorsunGarip oldu başlık ama ben 2-3 aydır C++ öğreniyorum.
Şu an İOstream kütüphanesine hakimim ve diğerlerine de hakim olmaya çalışıyorum.
yaşım 16.
Peki şuan Form uygulaması olarak arayüzle mi çalışmalıyım yoksa diğer kütüphanelere mi hakim olmaya baktıktan sonra mı bna geçmeliyim peki?Yazılıma asla geç başlama gibi bir durum yok ya, sadece ne zaman başlarsan kardır diyelim. Boş zamanlarında bile hobi şeklinde yapsan, senin için büyük artı olur.
Anlayamadım açar mısın sorunu?Kral o programda ne yapıyorsun
Amaç ne yani ne yapıyorsun ne yazıyorsun meselaPeki şuan Form uygulaması olarak arayüzle mi çalışmalıyım yoksa diğer kütüphanelere mi hakim olmaya baktıktan sonra mı bna geçmeliyim peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlayamadım açar mısın sorunu?
Şu an rahat ettiğin , alıştığın kütüphaneyi kullan sonra diğerlerini keşfetmeye başlarsın.Peki şuan Form uygulaması olarak arayüzle mi çalışmalıyım yoksa diğer kütüphanelere mi hakim olmaya baktıktan sonra mı bna geçmeliyim peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten reklam her şeyi cilalar.Geç başlamak konusundan ziyade piyasada tutunmak için reklam her şey. Mark Zuckerberg bile yazılımı Aptallar İçin C++ kitabından öğrenmiş ve öyle Facebook'u kurmuş. En azından birkaç yerde öyle yazıyordu.
hocam 40 yaşında bile olsanız geç değilGarip oldu başlık ama ben 2-3 aydır C++ öğreniyorum.
yaşım 16.
O halde Giriş Çıkış fonksiyonları üstünde biraz daha hakimiyet kurucağım zatne bu kütüphaneler farklı şeylere hizmet ediyor ve her kütüphane diğeri olmadan çalışabiliyor sadece daha iyi oluyor diğerleri de olursa.Şu an rahat ettiğin , alıştığın kütüphaneyi kullan sonra diğerlerini keşfetmeye başlarsın.
Geç başlama diye bir durum yok.Garip oldu başlık ama ben 2-3 aydır C++ öğreniyorum.
yaşım 16.
Aslında hayır, Facebook boş bir platform değildi ama tek de değildi. Reklam; dolu olan şeyi, diğer dolu olan şeye tercih etme sebebidir. Bir şeyin kompleks olması onu üstün kalite yapmadığı için Facebook çok daha ileri gidebildi.Zaten reklam her şeyi cilalar.
Reklam ambalajdır heğ ambalaj boş olsun ama insan ambalajı açmadan içini görmez ve ambalaja aldanır.
Reklam önemlidir.