Neler Yeni

Yardım Yazılıma yeni başladım yardım edebilir misiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Değerli
Selamlar. Mc mod yapmak istiyorum. Bir tane sitede mc mod nasıl yapıldığına dair, görsel olarak anlatıyorlardı. Bende hepsine harfiyen uydum, fakat bu gradel importlamakta şöyle bir sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.(yazılımı yeni yeni öğreniyorum. Her şeyi tam olarak anlatmadıysam, ya da görsel olarak atmadıysam, affola.) Sitenin linki(https://codakid.com/guide-to-minecraft-modding-with-java/)

Ekler

• 1..PNG
    1..PNG
    21.7 KB · Hit: 33
  • 2..PNG
    2..PNG
    16 KB · Hit: 30

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama İngilizce yapmadıysan sorun çıkartabiliyor. Bilgisayarın dilini ve klavyeyi İngilizce yapıp dener misin ?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Dostum bir tane " ; " bile eksik koysan bütün yazdığın kodu etkiler. Kolay olan bir işlem değil. Yazılım bilgisine sahip olduktan sonra görsellerle bu konuda ilerleyebilirsin çok üzgünüm. Hatanın bir sürü sebebi olabilir, genelde bu tarz hatalar birbirlerine bağlı şekilde ilerliyor. Yani kodu baştan sona okumak lazım. Şans eseri bunu bir şekilde çözdün diyelim fakat arkasında yüksek ihtimalle başka bir şey de çıkabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Değerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bir tane " ; " bile eksik koysan bütün yazdığın kodu etkiler. Kolay olan bir işlem değil. Yazılım bilgisine sahip olduktan sonra görsellerle bu konuda ilerleyebilirsin çok üzgünüm. Hatanın bir sürü sebebi olabilir, genelde bu tarz hatalar birbirlerine bağlı şekilde ilerliyor. Yani kodu baştan sona okumak lazım. Şans eseri bunu bir şekilde çözdün diyelim fakat arkasında yüksek ihtimalle başka bir şey de çıkabilir.
aslında şu an daha kod bile yazmadım. Attığım linke de bakarsan gradle i import etmem gerekiyor, fakat dedigim gibi boyle bir hata aliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom