- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun hocam dediklerinizi dikkate alacağımYani kendini herkese ezdirme suskun olma konuşkan ol fikirlerin varsa söyle sohbet et kenarda suskun suskun durma.
Sağolun hocam dediklerinizi dikkate alacağımYani kendini herkese ezdirme suskun olma konuşkan ol fikirlerin varsa söyle sohbet et kenarda suskun suskun durma.
Muhtemelen sigorta girişi filan olmadığı için ve babasının tanıdığı olduğu için verebilir.1 haftada 750 TL vereceğini söyledi mi adam?
Arkadaş gelsin benle birlikte isterse alacağım paraya bu kadar meraklıysaMuhtemelen sigorta girişi filan olmadığı için ve babasının tanıdığı olduğu için verebilir.
Günlük veriyormuş hocam1 haftada 750 TL verecekse 1 ayda 27 bin TL mi yapıyor?
Soruyorum akrdeşim 14 yaşındaki biri 1 ayda 27 bin tl kazanamaz.Arkadaş gelsin benle birlikte isterse alacağım paraya bu kadar meraklıysa
1 gün hocam yapmayın etmeyin yazfım o kadar. Gerçi şimdi 1 günde o kadar paramı verirler diyeceksiniz ama neyse1 haftada 750 TL verecekse 1 ayda 27 bin TL mi yapıyor?
Peki hocam 1 ay sonra atarım fotoğraf istersenizSoruyorum akrdeşim 14 yaşındaki biri 1 ayda 27 bin TL kazanamaz.
Ayrıca neden bu kadar çok takıldınız anlamadım büyüklerimden tavsiye istedim sadeceSoruyorum akrdeşim 14 yaşındaki biri 1 ayda 27 bin TL kazanamaz.
İşte basit matematik öğrenmeyince böyle oluyor. Yada 6 haftanın 1 ay olmadığını öğrenmeyinceSoruyorum akrdeşim 14 yaşındaki biri 1 ayda 27 bin TL kazanamaz.
bende 19 yaşında sanayide çalıştım aylık 17 bin tl yi geçmedi. cidden 1 ayda 27 bin tl kazanabilirsen çok iyi. babanın da tanıdığıymış.1 gün hocam yapmayın etmeyin yazfım o kadar. Gerçi şimdi 1 günde o kadar paramı verirler diyeceksiniz ama neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam 1 ay sonra atarım fotoğraf isterseniz
Ayrıca neden bu kadar çok takıldınız anlamadım büyüklerimden tavsiye istedim sadece
Sağolun tanıdık olduğu için olabilir. Kaç yaşındasınız bu aradabende 19 yaşında sanayide çalıştım aylık 17 bin TL yi geçmedi. cidden 1 ayda 27 bin TL kazanabilirsen çok iyi. babanın da tanıdığıymış.
Teşekkür ederim öneriniz içinbende 19 yaşında sanayide çalıştım aylık 17 bin TL yi geçmedi. cidden 1 ayda 27 bin TL kazanabilirsen çok iyi. babanın da tanıdığıymış.
Sanayi ortamı iyidir sadece kendinizi ezdirmeyin.
20 ye 1 ay kaldı.Sağolun tanıdık olduğu için olabilir. Kaç yaşındasınız bu arada
Doğum gününüz kutlu olsun şimdiden ayrıca beni yanlış anlamışsınız ben 6 haftada dedim 27bin TL'yi. 1 ayda 18k yapıyor20 ye 1 ay kaldı.
Sağol kardeşim. 1 ayda 18 bin çok değilmiş normal. hadi kolay gelsin şimdidenDoğum gününüz kutlu olsun şimdiden ayrıca beni yanlış anlamışsınız ben 6 haftada dedim 27bin TL'yi. 1 ayda 18k yapıyor
senin o zaman 36 hafta çalışman lazım lgs de başarılar6 hafta 750*6=4500
4500*6=27000tl
Basit matematik