Neler Yeni

Yazlım mühendisliği için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege abanuzoglu
Bütçe
100.000
Beyler üniversite için laptop alacağım(bölüm:yazılım mühendisliği)
Ancak ne alacağımı bir türlü seçemiyorum mac alsam oyun oynayamicam uygulamalar lisans gerektircek crack indiremicem vs. Windows bilgisayarlar da fişten çıkarınca tam performansını sergilemiyor ve pil ömrü çok kısa ne yapacağımı şaşırdım fiyat konusunda problem yok max 100k bir şey önerirseniz çok sevinirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
aga 100k çok gereksiz bölüm için ben yazılım geliştirici olarak çalışıyorum m1 16 gb bile beni çok rahat götürüyor. Bence abartma o kadar.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ömer Doğan
Ancak ne alacağımı bir türlü seçemiyorum mac alsam oyun oynayamicam uygulamalar lisans gerektircek crack indiremicem vs. Windows bilgisayarlar da fişten çıkarınca tam performansını sergilemiyor ve pil ömrü çok kısa ne yapacağımı şaşırdım fiyat konusunda problem yok max 100k bir şey önerirseniz çok sevinirim :)
100 K oyun oynamayacaksan tam bir israf. Yazılım uygulamalarını 25 K da alacaklarınız bile çok sorunsuz çalıştırır. Önerim mackbook.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bunun için 100K ayırmak 60K'lık PC'de Roblox,The Sims vs. Oynamak gibi yani boş ve gereksiz

Öncelikle Yazılım için Tavsiyelerim⬇️

-Ramler minimum 16GB olsun 32GB Olursa tadından yenme🤌

- En az 1 veya 2 TB iyi bir m.2 SSD Olsun

Oyun için Tavsiyem⬇️

-RTX 4060Tİ'li Laptop Fazlasıyla işini görür ama illa yüksek bir şey istiyorsan Max RTX 4070 Süper al üstü boş harcama

Tavsiyem şu Videoyu İzle işin ehli adam daha iyi Bir seçim yapmana yardımcı olur⬇️

Top Bottom