Neler Yeni

Yd iphone 13 pro max / 14 pasaport

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
iki telefon arasında kaldım yd alıcam pasaporta kayıt yapcam fakat pasaport süresi bitince imei silinir mi yoksa bir kere yaptık mı kalıcı mı

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Ben de yd 13 pro max kullanıyorum bir kere kayıt yaptırdıktan sonra bitmesi gib bir durum yok. 13’ü tercih edin 14’ün bir esprisi yok. 3 takvim yılı ardından(yani bu ayla beraber 2 takvim yılı) bütün hatlarla kullanabilirsiniz. İlk 3 sene kendi tcnizin üzerine kayıtlı hatlarla kullanmak zorundasınız

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de yd 13 pro max kullanıyorum bir kere kayıt yaptırdıktan sonra bitmesi gib bir durum yok. 13’ü tercih edin 14’ün bir esprisi yok. 3 takvim yılı ardından(yani bu ayla beraber 2 takvim yılı) bütün hatlarla kullanabilirsiniz. İlk 3 sene kendi tcnizin üzerine kayıtlı hatlarla kullanmak zorundasınız
evet benim çok sorum var işiniz yoksa tek tek sorayım cevaplayın:)

pasaporta kaydı yaptık diyelim silip o şekilde satsam alan kisi hat takip kullanabilir mı?
ben Bulgaristan gitçem girdi çıktı yapıp telefonu kayıt yapcam otobüs ile gitçem sistemde bu nasıl gözükcek otobüste pasaport kontrolü nasıl oluyor?
yd kayıt yapılmış cihaz güncelleme alır mı?
13 pro max mı alsam 14 mü kamera için pro max ekranı 120 hz karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni 14 pro getirdim amerikadan lazım olursa söyle 😂
ne ka😁

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Kaydettirdikten sonra telefonun sizden başka diğer hatlara açılması için 3 takvim yılı geçmesi gerekir. Kaydedip silerseniz, kaydedilmediği sürece hiçbir hatla kullanılamaz.

Ben kıbrısa gittim bulgaristanda nasıl oluyor bilgim yok.

Güncelleme alır. Ayrımcılık yok.

13 Pro ve. 13 Pro Max’in de 120hz ekranı var.

iphone 14’den bahsediyorsanız kesinlikle 13 pro max

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
evet benim çok sorum var işiniz yoksa tek tek sorayım cevaplayın:)

pasaporta kaydı yaptık diyelim silip o şekilde satsam alan kisi hat takip kullanabilir mı?
ben Bulgaristan gitçem girdi çıktı yapıp telefonu kayıt yapcam otobüs ile gitçem sistemde bu nasıl gözükcek otobüste pasaport kontrolü nasıl oluyor?
yd kayıt yapılmış cihaz güncelleme alır mı?
13 pro max mı alsam 14 mü kamera için pro max ekranı 120 hz karar veremedim

ne ka😁
Kesinlikle 13 pro Max al. Kamera olayında çok bir fark yok ama 120hz olayı bir harika dostum. Pişman olmazsın güven bana. Bende yd 13 pro max kullanıyorum Şuan. Gayet memnunum iyi ki 120hz tercih etmişim

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ilkay berber
Kesinlikle 13 pro Max al. Kamera olayında çok bir fark yok ama 120hz olayı bir harika dostum. Pişman olmazsın güven bana. Bende yd 13 pro max kullanıyorum Şuan. Gayet memnunum iyi ki 120hz tercih etmişim
ikiside 120hz değil mi ben mi yanlış biliyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,682
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs