bu paraya 15 pro alabilirsiniz yurt dışı tr olarak da sıfır iPhone 13 veya ikinci el 14, 13 pro alabilirsiniz. Ben olsam ikinci el 13 pro tercih ederdim 120hz ekranından dolayı ve yurt dışıyla uğraşmazdımİlk defa iphone alıcam aynı paraya yurtiçi mi almalıyım yoksa 1-2 model üst mü almalıyım sizce?
Yurtdışı telefon kullananlar cevaplarsa sevinirim.
35'e 13 Pro'nun ölüsü gelir.bu paraya 15 pro alabilirsiniz yurt dışı tr olarak da sıfır iPhone 13 veya ikinci el 14, 13 pro alabilirsiniz. Ben olsam ikinci el 13 pro tercih ederdim 120hz ekranından dolayı ve yurt dışıyla uğraşmazdım
ikinci el piyasasıyla pek aranız yok anladığım kadarıyla. 30-35 aralığında bile temiz cihazlar bulunabilir.Ne alacağına bağlı. YD 15 Pro Max veya 16 Pro yerine TR 13 alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
35'e 13 Pro'nun ölüsü gelir.
Ölüden kastım kozmetik olarak değil. Pil ve değişen olarak. 30-35 civarına pili 85 üstü, ekranı değişmemiş cihaz bulunması çok zor. Pil 85 altı demek pil masrafı da var demek zaten. Pil + 4000 TL demek zaten.ikinci el piyasasıyla pek aranız yok anladığım kadarıyla. 30-35 aralığında bile temiz cihazlar bulunabilir.
pro 39K veya max 45K TL pro almayı dusunuyorum da esim fiziksel geçişleri beni çok soğutuyor bi de yeni düzenleme getirip süreyi kısaltırlarsa çöp olurNe alacağına bağlı. YD 15 Pro Max veya 16 Pro yerine TR 13 alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
35'e 13 Pro'nun ölüsü gelir.
E sim fiziksel sim geçişi 13 ve üstünde gerekmiyor. 1 dolara hallediyorsun onu. Süre kısaltma için bir şey diyemem ama yıllardır söylenen "bu yıl kısalacak" boş laflarından başka bir şey olmadı.pro 39K veya max 45K TL pro almayı dusunuyorum da esim fiziksel geçişleri beni çok soğutuyor bi de yeni düzenleme getirip süreyi kısaltırlarsa çöp olur
nasıl oluyor 1 dolar derken tr operatörler değil miE sim fiziksel sim geçişi 13 ve üstünde gerekmiyor. 1 dolara hallediyorsun onu. Süre kısaltma için bir şey diyemem ama yıllardır söylenen "bu yıl kısalacak" boş laflarından başka bir şey olmadı.
İlk olarak güzel bi araştırmayla bulunabilir ayrıca 85 değil de 82 olunca cihaz çöp olmuş demek olmuyor arkadaşımdaki 78 pilli XR bile tabi ilk günkü performansı olmasa da rezil etmeyecek kadar iyi bi batarya performansı sunuyor.Ölüden kastım kozmetik olarak değil. Pil ve değişen olarak. 30-35 civarına pili 85 üstü, ekranı değişmemiş cihaz bulunması çok zor. Pil 85 altı demek pil masrafı da var demek zaten. Pil + 4000 TL demek zaten.
78 pille nefes bile alamazsınİlk olarak güzel bi araştırmayla bulunabilir ayrıca 85 değil de 82 olunca cihaz çöp olmuş demek olmuyor arkadaşımdaki 78 pilli XR bile tabi ilk günkü performansı olmasa da rezil etmeyecek kadar iyi bi batarya performansı sunuyor.
Fiziksel sim süresi bittiğinde e sim satan uygulamalar üzerinden sadece interneti olan 1 dolarlık bir paket alıp fiziksel sim e işliyorsun, sonrasında fiziksel simi geri taktığında fiziksel sim, E sım e işleniyor. Sıfırlama veya hat çıkarmada gidiyor ama yine en baştan yapabiliyorsun.nasıl oluyor 1 dolar derken tr operatörler değil mi
80 civarı pil telefonun performansını da kısıtlıyor. 13 Pro'nun standartı 6-8 saat ise 80 civarı ile 4.5-5.5 arasına düşüyor. 80 civarı pil alınırsa pil masrafı da hesaplanıp alınmak zorunda.İlk olarak güzel bi araştırmayla bulunabilir ayrıca 85 değil de 82 olunca cihaz çöp olmuş demek olmuyor arkadaşımdaki 78 pilli XR bile tabi ilk günkü performansı olmasa da rezil etmeyecek kadar iyi bi batarya performansı sunuyor.
siz şu anda ne cihaz kullanıyorsunuz?78 pille nefes bile alamazsın.
sacmalamıssınızbu paraya 15 pro alabilirsiniz yurt dışı tr olarak da sıfır iPhone 13 veya ikinci el 14, 13 pro alabilirsiniz. Ben olsam ikinci el 13 pro tercih ederdim 120hz ekranından dolayı ve yurt dışıyla uğraşmazdım