❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

aldım hocam sağol
Afiyet olsun hocam ben buradaki veletlerle uğraşamıyorum bunlar bizi yeni sanmış clickbait yazan falan var hfsdjkfdshkjfds DADG'den tanımayan laf yapıyor size afiyet olsun diğerleride baksınlar :D yaşları kadar millete indirimli ürün sunmuşumdur hayırlı ramazanlar :)

Afiyet olsun hocam ben buradaki veletlerle uğraşamıyorum bunlar bizi yeni sanmış clickbait yazan falan var hfsdjkfdshkjfds DADG'den tanımayan laf yapıyor size afiyet olsun diğerleride baksınlar :D yaşları kadar millete indirimli ürün sunmuşumdur hayırlı ramazanlar :)
Hcm bu gençlik şeysi nasıl olucak

dostum yaşın kaç

Bir şey soracağım bu kodları her hesapta kullanabilir miyim çünkü benim hesaplara şu genel indirim kodlarını uygulayamıyorum çok fazla aynı adresi kullandığım olduğu için

Ben 1 tane almıştım max 1 adet ekleniyordu şimdi onu iptal edip bunu mu denesem acaba

Aldım 5 tane 45'e geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
1679754553361.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
bana niye olmuyor ya :D 375 gösteriyor :/ yaşım tutmuyormuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,574