Neler Yeni

Yemeksepeti ve Getir gibi Firmalardan Memnun musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
bu zamana kadar internet üzerinden çokca yemek söyledim. bunlardan en çok kullandığım iki uygulamada, Yemeksepeti ve Getir. ama son 1 yıldır özellikle yemek sepeti inanılmaz kötü bir firma olmaya başladı hizmetleri ve sorun çözme konusunda çok berbat bir şirket olma yolunda bir numaralar. zaten. para göz bir firmaydı, daha da para göz oldular. sabah 1 kahve ve 2 kruvasan söylüyorum 45 tl tutuyor ama birde ne göreyim sepet tutarının altındasınız diyor. minimum sepet tutarı 80 tl olmak zorundaymış. bre deyyuslar zaten getirmeniz için 12 lira veriyorum 45+12 TL. Sepet tutarını tamamlamak için kırk takla atıyorum.
sadece 1 kahve ve 2 kruvasan için yapmadığım kombinasyon kalmıyor, ihtiyacım olmayan ürünleri almak zorunda kalıyorum. yemeksepeti zaten bırak ucuzluğu marketlerden pahalı satıyor çoğu ürünü. hergün en az 5-10 dk çöp oluyor. önce 50 tl'idi, sonra 60, 70, 80 oldu. yakında 90 lira da olur. birde gün içinde ise siparişler 35-45 dk olmadan gelmiyor, bazı zamanlar 1 saat bile oluyor. kahvelerin soğuk ve dökülmüş olmasıda cabası. az önce yine ürün sipariş ettim, bu sefer sadece kahve göndermişler. kruvasan nerde diyorum bitti diyorlar. ulan neden satıyorsun o zaman. uygulamada stok var diyor. adamlar stok bitti diyor ama kruvasan satılıyor uygulama üzerinden. daha bir çok şey anlatırım ama uzatmak istemiyorum. ciddi anlamda sadece benmi yaşıyorum bu sorunları merak ettim.

MzK47555

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Ben 6 ay önce falan yemeksepeti üyeliğimi sildim bu indirim uygulanamıyor hataları nedeniyle. Sepet tutarı işi getirde de var. Para olmadığı için bıraktım ikisinide.

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 6 ay önce falan yemeksepeti üyeliğimi sildim bu indirim uygulanamıyor hataları nedeniyle. Sepet tutarı işi getirde de var. Para olmadığı için bıraktım ikisinide.
Ürün restoranda 30 lira ise uygulamada 50 TL

Fazla söze gerek yok
benim sorunlu olduğum konu yemeksepeti market tarafı. yemek söylerken zaten hep getir kullanırım. en azından haftasonu indirimleri 10-20 lira yada müdavim ile 40 tl indirim veriyor, öyle kapatıyor getir.

döner 30 tl getirde 40 tl :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
benim sorunlu olduğum konu yemeksepeti market tarafı. yemek söylerken zaten hep getir kullanırım. en azından haftasonu indirimleri 10-20 lira yada müdavim ile 40 TL indirim veriyor, öyle kapatıyor getir.

döner 30 TL getirde 40 TL :)
Aynı sıkıntı market kısmında da var ki :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Berke
Hem yemeksepeti hem getiri sık sık kullanmaktayım hepsinin birbirine göre avantajı var bence yukarda arkadaş minimum sipariş tutarı falan demiş onu yemeksepeti değil restaurantlar belirliyor.
Getirin en büyük artısı müdavim ve 25 TL ye varan restaurantlardaki indirimler ve ayrıca getirin market kısmında da sürekli bir kampanya oluyor.
Yemeksepetinin bana göre avantajı ise kapıda ödeme, getirde maalesef hem yemek kısmında hem market kısmında kapıda ödeme yok. Üniversitede evdeydim Babamın kartını kullanıyorum ve internet üzerinden her alışveriş yaptığında babamı ariyip bunu bunu aldım diye açıklama yapmam daha sonra ona telefona gelen kodu şifreyi sormam gerekiyor bunun yerine kapıda kredi kartı ile ödemeyi seçiyorum uğraşmıyorum.
Ayrıca market kısmında ikisininde bir birine göre indirimli olan ürünleri oluyor

OnurCiftci26

80+ Bronze
bu zamana kadar internet üzerinden çokca yemek söyledim. bunlardan en çok kullandığım iki uygulamada, Yemeksepeti ve Getir. ama son 1 yıldır özellikle yemek sepeti inanılmaz kötü bir firma olmaya başladı hizmetleri ve sorun çözme konusunda çok berbat bir şirket olma yolunda bir numaralar. zaten. para göz bir firmaydı, daha da para göz oldular. sabah 1 kahve ve 2 kruvasan söylüyorum 45 TL tutuyor ama birde ne göreyim sepet tutarının altındasınız diyor. minimum sepet tutarı 80 TL olmak zorundaymış. bre deyyuslar zaten getirmeniz için 12 lira veriyorum 45+12 TL. Sepet tutarını tamamlamak için kırk takla atıyorum.
sadece 1 kahve ve 2 kruvasan için yapmadığım kombinasyon kalmıyor, ihtiyacım olmayan ürünleri almak zorunda kalıyorum. yemeksepeti zaten bırak ucuzluğu marketlerden pahalı satıyor çoğu ürünü. hergün en az 5-10 dk çöp oluyor. önce 50 TL'idi, sonra 60, 70, 80 oldu. yakında 90 lira da olur. birde gün içinde ise siparişler 35-45 dk olmadan gelmiyor, bazı zamanlar 1 saat bile oluyor. kahvelerin soğuk ve dökülmüş olmasıda cabası. az önce yine ürün sipariş ettim, bu sefer sadece kahve göndermişler. kruvasan nerde diyorum bitti diyorlar. ulan neden satıyorsun o zaman. uygulamada stok var diyor. adamlar stok bitti diyor ama kruvasan satılıyor uygulama üzerinden. daha bir çok şey anlatırım ama uzatmak istemiyorum. ciddi anlamda sadece benmi yaşıyorum bu sorunları merak ettim.
Minimum sipariş tutarlarını Yemeksepeti veya Getir belirlemiyor restoran belirliyor diye biliyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri hariç diğer bahsettiğin sorunlar da aynı şekilde restoran için geçerli. Ben memnunum yıllardır kullanmıyorum ikisini de sıkıntı yaşamadım.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Hızlı olmasından dolayı konuda geçmiyor ama trendyol yemek uygun ve hızlıya geliyor aslında. getir ve yemeksepeti ürünleri çok pahalıya ekliyor gibime geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
İkisini de uzun zamandır kullanmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Minimum sipariş tutarlarını Yemeksepeti veya Getir belirlemiyor restoran belirliyor diye biliyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri hariç diğer bahsettiğin sorunlar da aynı şekilde restoran için geçerli. Ben memnunum yıllardır kullanmıyorum ikisini de sıkıntı yaşamadım.
yemek sepeti market tarafından bahsediyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Organ nakli oldu şuan fena değil. Teşekkür ederim
geçmiş olsun umarım daha da güzel günleriniz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hızlı olmasından dolayı konuda geçmiyor ama trendyol yemek uygun ve hızlıya geliyor aslında. getir ve yemeksepeti ürünleri çok pahalıya ekliyor gibime geliyor
burda heydöner var 30 lira, getir de veya yemek sepetinde 40 lira.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,681
Üyeler
168,812
Son üye
LyVia52
Top Bottom