Neler Yeni

yemekten virüs bulaşır mı

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
normalde ben her hafta sonu dominos dan pizza söylerdim corona araya girince hiç yiyemedim ve canım çok istedi şimdi söyliyim dedim ama aklımda tereddüt var yemek den bulaşabilir mi sizce

Kimera

80+ Bronze
normalde ben her hafta sonu dominos dan pizza söylerdim corona araya girince hiç yiyemedim ve canım çok istedi şimdi söyliyim dedim ama aklımda tereddüt var yemek den bulaşabilir mi sizce
Muhtemel.

Ama koronavirüs tehlike listesinin en düşük seviyelerinde yemek söylemek. ( 10 Aşama da 2. )

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ihtimal düşük ama olur mu olur ustada yada kuryede korona yoksa bulaşmaz ben 3 kere söyledim bişi olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
üstüne hapşurulduysa veya garson maske takmıyorsa üstünde konuşurken o tukurukler değmişşsse :D allah kurtarsın

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
üstüne hapşurulduysa veya garson maske takmıyorsa üstünde konuşurken o tukurukler değmişşsse :D allah kurtarsın
sadece usta dokunuyor pizzaya kurye kutuya dokunuyor ustada korona yoksa bulaşmaz yani

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Bulaşır getiren paketleyen yapan kişide kronik öksürük varsa bulaşır sizde yediğinizde ağzınızda ki her noktaya bulaşır nefes alıp verilirken virüs akciğerlere iner ve covidsin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O pizza fırına girdikten sonra o virüsün yaşaması zor, ardından zaten kuryeye geçiyor oda kutudan dokunuyor, yani imkansız seviyede gibi bir şey.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Coronavirus damlacık yoluyla bulaşıyor. Yani hasta kişinin vücudundan çıkan salgıların solunmasıyla ya da o salgıların bulaştığı yerlere temas edip onu gözüne, burnuna götürmenle. Pizzayı yapan kişi üstüne hapşurup öksürmedikten sonra böyle bi ihtimal çok düşük.

Eğer söylerseniz bence paketi teslim alıp kartonu açtıktan sonra yemek yemeğe başlamadan önce ellerinizi iyice yıkayın ardından kartona dokunmayın. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben 2 ayda 10-15 kere dışardan yedim bi sorun olmadı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dominos gibi yerlerden bulacağını sanmıyorum.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
bulaşabilir fakat direk mideye gittiginden virüs ölür

Top Bottom