MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
kanka saç stili,giyinme tarzı,kilonu falan değiştirirsen belki tipin seninde hoşuna gidecek.
Hocam evde spor güzel sonuç getirir mi? Sende nasıl bir değişim oldu?Vücut yap nasıl şeklin değişiyor gör kızlar vücutlu erkeklerden hoşlanır dikkat çekici olursun çirkin demeyelim Allah'ın yarattığı her şey güzeldir bakımsız vs diyelim misal ben sürekli bakım yaptırırım öyle pahalı bilgisayarlar pahalı telefonlar vs vs boş boş şeylere para harcamam bakıma giderim diş bakımı yaptırırim cilt bakım ürünleri alırım yaparım kıyafet alırım filan paramı bunlara harcarim he durumun yoksa da kendin kendini geliştir tarz değiş hobi edin evde spor yap ben evde yapıyorum sporumu salona da gideceğim kendimi ayarlayıp kendini asla değersiz hissetme özgüvenli ol değişme odaklan
Eğer düzenli besin ile destek verirsen getiriyor daha önce göbek vardı bende şimdi 4 adet baklavam var kendimce 6 yı zorluyorum alt karın kası çok zor olduğu için zorluyor beni iki adet 5kg dambıl var onlar ile de kol omuz sırt göğüs vs çalışıyorum 10kg ye çıkaracağım onu da 5kg az artıkHocam evde spor güzel sonuç getirir mi? Sende nasıl bir değişim oldu?
13,5 diyosun kanka gözünü seveyim git kilo al spor yap.Hocam evde spor güzel sonuç getirir mi? Sende nasıl bir değişim oldu?
Hocam buraya atamam özelden atabilirim.Foto at buraya bakalım
at bakayımHocam buraya atamam özelden atabilirim.
Bana da atar mısınız rica etsem ? Bir sorun teşkil etmeyecekse.Hocam buraya atamam özelden atabilirim.
Hocam size özelden yazamıyorum galiba.Bana da atar mısınız rica etsem ? Bir sorun teşkil etmeyecekse.
Ben yazdım size şimdi.Hocam size özelden yazamıyorum galiba.
Oy Verirseniz olurum tabiiReis sen aday ol biz sana oy verelim