Neler Yeni

Yeni aldigim bilgisayarimda akicilik olurmu

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Arkadaşlar iyi aksamlar elimde benq gw2270 modeli monitor var yeni bir kasa aldim yuksek fpste oyunlari oynarken nasil hissederim bilmiyorum surekli eski bilgisayarim gibi kasocak hissediyorum nasil olur acaba 75 hz e kadar destekliyor monitorum tum parayi kasaya verdik monitoru daha sonra alicam ama bana 144 hz monitor olmadan zevk almam gibime geliyor

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Efecan
dünya para verdiginiz kasanın parçalarını tahmin mi edicez bilmiyorum ama cs go tarz oyunlarda çok dikkat etmiyorsanız 75 hz gayet yeterli hikaye oyunlarında zaten yeterli olur

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dünya para verdiginiz kasanın parçalarını tahmin mi edicez bilmiyorum ama cs go tarz oyunlarda çok dikkat etmiyorsanız 75 hz gayet yeterli hikaye oyunlarında zaten yeterli olur
modartin yeni bilgisayari benim icin fps oyunu onemli 75 hz yi simdilik sikinti etmem kasma yapar diye korkuyorum

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
modartin yeni bilgisayari benim icin fps oyunu onemli 75 hz yi simdilik sikinti etmem kasma yapar diye korkuyorum
Kasma olmaz ama FPS oyunlarında hz önemli siz sistemle en fazla 75 FPS oynayabilirsiniz şu anda ama kasma olmaz sabit 75 oynarsınız

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasma olmaz ama FPS oyunlarında hz önemli siz sistemle en fazla 75 FPS oynayabilirsiniz şu anda ama kasma olmaz sabit 75 oynarsınız
sistemde 200 fps veya daha fazla alamammı sabitlemeyi dusunmuyorum sadece drop yasamiyim yeter

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
sistemde 200 fps veya daha fazla alamammı sabitlemeyi dusunmuyorum sadece drop yasamiyim yeter
Pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla sizin FPS göstergeniz 200-250 gösterse dahi ekrana 75 yansır o anlamda söyledim

Top Bottom