Neler Yeni

Yeni aldığım laptop'u iade edip aynı fiyat bandında kasa toplamak?

topr0ck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Boztoprak
Selamlar öncelikle,

Bu forumdaki ilk konumu açıyorum. Sizlerle sohbet eder gibi konuşacağım biraz, bu konu çok aklımı kurcalıyor. Bayram arefesinde ASUS X415EA 11.NESİL CORE İ5 1135G7-8GB-512GB SSD+32GB laptop aldım. Asus'un eski model bir laptopunu kullanıyordum. i5 3. nesil 2GB Nvidia 610M ekran kartlı bir laptop idi. Bu laptopu alırken daha iyisine geçiyorum diye seviniyordum fakat çeşitli oyun platformlarından bilgisayarım kaldırmasa bile bir gün kaldıracak bir bilgisayar edinebilirim umuduyla ( :D ) depomda çok malzeme var kısacası ve bu laptopun bir çoğunu en düşük ayarlarda değil de en azından orta ayarlarda akarak ilerleyeceğini düşünmüştüm. Youtube kanalında da önüme videolar düşüyor, şu fiyata toplama bilgisayar, bu fiyata toplama bilgisayar diye. Bir de Xbox Gamepass'im var, laptopla 1 aylık deneme geldi fakat niyeyse denemeyi aktif ederken girdiğim kartı kabul etmedi satın almada kabul etti, ayrı bir konu... İşin özü kafama takılan şu, sizce mantıklı mı fikirlerinizi paylaşmanızı isterim. Tüketici haklarında bir ürünü 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyoruz diye biliyorum ki laptopda hiç bir kusur yok nemli elle bile dokunmamaya özen gösteriyorum ve kutudan çıktığı gibi sabit duruyor ikinci bir monitör kullanıyorum. Bu bilgisayarı iade edip yerine aynı fiyat bandından toplama bir bilgisayar almak? Alsam beni tatmin edecek bir şey olur mu? Malum ekonomi... İade mümkün olur mu, olsa dediğim şeyi yapmak ne kadar mantıklı? Aklımı kurcalıyor bu sorular. Tam tarihe bakmadım ama böyle bir şey yapacaksam da elimi hızlı tutmam lazım gün sınırından dolayı. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
(Adobe programları ve çeşitli grafik programları kullanıyorum, render alıyorum. Oyun olarak da en azından orta ayarlarda akıcı, sorunsuz oynatması kafi. Gözüm yükseklerde değil.)

İyi forumlar diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom