Neler Yeni

Yeni aldığım Modart PC ma4 görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Modart PC ma4 aldım bugün geldi. Eski monitörüm VGA girişliydi ama PC gelmeden önce dönüştürücü almıştım. HDMI ile taktım görüntü gelmedi. Yeni aldığım PC'den 4-5 saat sonra elime ulaşan Monster Aryond A27 monitörüme taktım fakat yine görüntü gelmedi. HDMI denedim yok, Display port denedim yine görüntü yok. Biraz araştırma yaptım ramleri çıkar tak bios pilini çıkar tak ekran kartını çıkar tak vs. vs. hepsini yaptım fakat yine görüntü yok. Nasıl çözebilirim?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Modart PC ma4 aldım bugün geldi. Eski monitörüm VGA girişliydi ama PC gelmeden önce dönüştürücü almıştım. HDMI ile taktım görüntü gelmedi. Yeni aldığım PC'den 4-5 saat sonra elime ulaşan Monster Aryond A27 monitörüme taktım fakat yine görüntü gelmedi. HDMI denedim yok, Display port denedim yine görüntü yok. Biraz araştırma yaptım ramleri çıkar tak bios pilini çıkar tak ekran kartını çıkar tak vs. vs. hepsini yaptım fakat yine görüntü yok. Nasıl çözebilirim?
bilgisayarın fanları rgbleri varsa klavyende mousende rgb onlar çalışıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
yardım123
Anakartta 24 pin girişinin hemen üstünde arıza ışıkları var, orda hangi ışık yanıyor?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Anakartta 24 pin girişinin hemen üstünde arıza ışıkları var, orda hangi ışık yanıyor?
eğer herhangi bir ışık yanmıyorsa sorun dönüştürücü kaynaklı da olabilir

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
evet, ışıklı olan tüm donanımların ışığı var, ekran kartı dahil tüm fanlar dönüyor.
bu sorunu yaşadığım da garantiye göndermiştim incehesaba işlemci değişince düzelmişti.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Çalışırken ki halinin resmini çekip atar mısın.
hiçbir arıza ışığı yok hatta kapanacak mı diye 5-10 dakika bekledim gayet stabil şekilde çalışıyor sadece görüntü vermiyor. ne hdmi den ne display porttan görüntü alamıyorum, ayrıca her şey 0 kablolara kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom