valla gardaşım itopyayı bilmem ama amazon hemen değişim ve iade sağlıor monitör 6 günde geldi aha yarında kulkalık geliyor kulaklıgında tuşu bzuldu onuda gönderdim adam hemen gönderiyor yraında 6.gün 0ıyla dğeişim yapıyor ama zamanla çoğaln bişey şurda 3-4ay sonra bilemedin 1 sene sonra o senı çok rahatsız etmeye başlayabilirhocam 1 hafta sürer dedi temsilci ve tekrar alıcak param yok şimdi bitebilirde belki yani çok sorunu yok kalsın diyorum ama sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam amazon müşterilere değer veriyor şimdi itopya değişim için servise vericez onlara bağlı diyor internettede servisle alakalı bir tane güzel yorum yok extra 20gün monitörde olmayacak elimde hay bahtımı seveyim diyip kullanıcam gibi gözüküyor
Bence iade edin çünkü bu monitör 1 haftayı aşkın aynı fiyatlarda geziyor. Elden alma şansınız varsa iade olduktan sonra gidip test edip elden almanız daha sağlıklı olur sizin için.hocam 1 hafta sürer dedi temsilci ve tekrar alıcak param yok şimdi bitebilirde belki yani çok sorunu yok kalsın diyorum ama sizce?
hocam amazon müşterilere değer veriyor şimdi itopya değişim için servise vericez onlara bağlı diyor internettede servisle alakalı bir tane güzel yorum yok extra 20gün monitörde olmayacak elimde hay bahtımı seveyim diyip kullanıcam gibi gözüküyor
Son durum ne oldu hocam?hocam 1 hafta sürer dedi temsilci ve tekrar alıcak param yok şimdi bitebilirde belki yani çok sorunu yok kalsın diyorum ama sizce?
Gelince bilgilendirin bizi de hocam.İade kabul ettiler tekrar sipariş verdim kargoda bakalım ne olucam bekliyorum
geldi monitör diğeri gibi sıkıntısı yok üstte az bir ışık sızması önceki gibi 2-3 tane falan sanırım ya da benim fazla takmam bilmiyorum yinede kullanacağım diğeri kadar göze batmıyor normal kullanımda sadece siyahtaGelince bilgilendirin bizi de hocam.
Ölü piksel var mı? Işık sızmasına çok takılmayın IPS panel olan her monitörde vardır.geldi monitör diğeri gibi sıkıntısı yok üstte az bir ışık sızması önceki gibi 2-3 tane falan sanırım ya da benim fazla takmam bilmiyorum yinede kullanacağım diğeri kadar göze batmıyor normal kullanımda sadece siyahta
ölü piksel yokda yeni fark ettim önceden varmıydı bilmiyorum sağ altta yine sıkışmış pixel var kaderim bu benimÖlü piksel var mı? Işık sızmasına çok takılmayın IPS panel olan her monitörde vardır.
Üzüldüm dostum, hayırlı olsun demek düşer banaölü piksel yokda yeni fark ettim önceden varmıydı bilmiyorum sağ altta yine sıkışmış pixel var kaderim bu benim
hocam iade etttiğim gibi üst kısımlarda aynı yerlerde sızma var ve ips panellerde çok sık karşılaşılan durummuş bu acaba diyorum aynı monitörümü mü gönderdiler neyseki parlaklığı kısık kullanıyorum belli olmuyor bunuda iade edersem sanırım itopya kabul etmezÜzüldüm dostum, hayırlı olsun demek düşer bana