Ethernet kablosu bağlı gözüküyor mu? Biostan bakar mısın?Arkadaşlar sistemi aldım fakat internete girmiyor.
Anakart asus b450mk
Acaba bios güncellenmedigi için olabilir mi?
Anakartının wi-fi desteği yok. Kablo ile bağlayın. Ek olara driver’ları kurun.Arkadaşlar sistemi aldım fakat internete girmiyor.
Anakart asus b450mk
Acaba bios güncellenmedigi için olabilir mi?
Ethernet kablosu bağlı gözüküyor mu? Biostan bakar mısın?
Hocam kablo ile bağlıyorumAnakartının wi-fi desteği yok. Kablo ile bağlayın. Ek olara driver’ları kurun.
Kaptan f7ye basıp advanced geçip fotoğraf atar mısın?Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekran böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kablo ile bağlıyorum
Main ve ttol fotosunu atar mısın?Bunlar yeterlimi hocam?
Hocam inanın bana bilmiyorum ikinci el aldım adam format atıp da verdi bana.İşletim sistemi yüklediğin de internet için driver otomatik yüklendi mi, yoksa kendin mi yükledin?
ustam herhangibi bir driver kurulumu içinde? Sorunun biostan kaynaklandığını düşünmüyorum, bence driverda bir sıkıntı var gibi.Hocam inanın bana bilmiyorum ikinci el aldım adam format atıp da verdi bana.
Hocam temizden Microsoftun siteden indirip iso dosyasını düzgünce flash bellek içine yazdırın pc ye temiz bir format atın muhtemelen aldığınız kişinin formatı crack li crack olunca driverlar kurulu olmuyor formattan sonraHocam inanın bana bilmiyorum ikinci el aldım adam format atıp da verdi bana.