Neler Yeni

yeni aldığım tablet hakkında problem samsung

xel0xsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emin zeki maral
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar cumartesi günü mediamarkt üzerinden aldığım samsung a9 plus modelli tablette yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum ve sizden çözüm fikirlerini bekliyorum
arkadaşlar problemim şu şekilde tablet elimdeyken çok mükemmel bir şekilde çalışıyor ama tableti örneğin masanın üzerine koyduğum zaman dokunmatiği çalışmıyor ayarlardanda bir şey bulamadım yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
iyi akşamlar tekrardan

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Cihazı masanın üstüne koyduktan sonra test modunu açıp dokunmatiğini kontrol etmeyi denediniz mi ?

xel0xsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emin zeki maral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı masanın üstüne koyduktan sonra test modunu açıp dokunmatiğini kontrol etmeyi denediniz mi ?
hemen deneyip cevap veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o ekrandayken sorunsuz çalışıyor ama tekrardan ana ekrana döndüğüm zaman çalışmıyor anladığım kadarıyla bi özelliği filan var ama formatta attım aynı şekilde devam ediyor

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
hemen deneyip cevap veriyorum

hocam o ekrandayken sorunsuz çalışıyor ama tekrardan ana ekrana döndüğüm zaman çalışmıyor anladığım kadarıyla bi özelliği filan var ama formatta attım aynı şekilde devam ediyor
Şöyle ki ben de samsung tablet alacağım diye videolarına bakıyordum da. Kalem tutar pozisyonda elini koyduğun zaman sadece kalemi algılıyor elini algılamıyor. Doğrudan tek parmak ile mi dokunuyorsunuz ?

xel0xsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emin zeki maral
Şöyle ki ben de samsung tablet alacağım diye videolarına bakıyordum da. Kalem tutar pozisyonda elini koyduğun zaman sadece kalemi algılıyor elini algılamıyor. Doğrudan tek parmak ile mi dokunuyorsunuz ?
masanın üstünde duruyorken hüçbür türlü algılamıyor 10 saniye sonra kesiliyor tamamen
acaba bi modu filan mı var d.ye düşünüyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam henüz tecrübe etmediğim için bir şey diyemiyorum aldığınız yere sorun isterseniz.

Hocam merhaba, kız arkadaşıma tab s9 fe plus modeli aldık ve ben de merakımdan epey inceledim. Size bahsettiğim avuç içi algılamama özelliği dediğim gibi çalışıyor. Ancak zannımca sizin yaşadığınız sorun tabletin özelliğinden ziyade teknik bir sorun gibi duruyor.

Son düzenleme:

xel0xsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emin zeki maral
Hocam henüz tecrübe etmediğim için bir şey diyemiyorum aldığınız yere sorun isterseniz.

Hocam merhaba, kız arkadaşıma tab s9 fe plus modeli aldık ve ben de merakımdan epey inceledim. Size bahsettiğim avuç içi algılamama özelliği dediğim gibi çalışıyor. Ancak zannımca sizin yaşadığınız sorun tabletin özelliğinden ziyade teknik bir sorun gibi duruyor.
hocam media markta götürdüm adam bana diyorki bu tab serilerinde normal klavyeyle kullanmanız gerekiyor yani bu teknoloji mağazalarındaki çalışanlardan daha çok şey biliyorum yemin ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,578
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom