Fan çıkışlarında vs var ise sök. Bence tamamını sök. Zaten kullanmak için aldın doya doya kullan. Zaten ısınınca eriyebilir.nedir fikirleriniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
çizilmesini önlüyor fakat ısıyı arttırır mı
Ben olsam sökerdim çünkü rahatlatıcı.nedir fikirleriniz
Jelatinli kullanmazdım ben deFan çıkışlarında vs var ise sök. Bence tamamını sök. Zaten kullanmak için aldın doya doya kullan.
ben aldığım teknolojik ürünlerin jelatinleri sökmem genel de telefon bilgisayar gibi gözükmeyen şeylerinedir fikirleriniz
Tamamen saçmalık bence.ben aldığım teknolojik ürünlerin jelatinleri sökmem genel de
neden saçma olsun ki bir gün satıcak olsam işime yarıcak bunu sökmemem jelatinini çıkarsam ne olur çıkarmasam ne olurTamamen saçmalık bence.
1. cisi niye ileriyi düşünüyorsun şuan ki anını yaşa niye ilerde belki satarım diye jelatinini sökmeyesin ki? 2. sebep sen zaten satana kadar o jelatinler renk değiştirecek özelliğini kaybedip kendisi çıkacak zaten. Yani aşırı saçma ve gereksiz bir şey düşüncen yanlış değiştir.neden saçma olsun ki bir gün satıcak olsam işime yarıcak bunu sökmemem jelatinini çıkarsam ne olur çıkarmasam ne olur
2 yıldır telefonumda ki jelatini çıkarmadım ve hiçbir şekilde deforme yok ayrıca neden ileriyi düşünmüyüm sen düşünmüyor musun ileriyi .bence düşüncen aşırı saçma düşünceni değiştir1. cisi niye ileriyi düşünüyorsun şuan ki anını yaşa niye ilerde belki satarım diye jelatinini sökmeyesin ki? 2. sebep sen zaten satana kadar o jelatinler renk değiştirecek özelliğini kaybedip kendisi çıkacak zaten. Yani aşırı saçma ve gereksiz bir şey düşüncen yanlış değiştir.
(İleriyi neden düşünüyorsun) bu cümledeki amaç senin düşündüğün gibi değil neyse sen böyle devam et bir gün anlarsın anlamamakta ısrar ettiğin için vaktimi boşa harcamayacağım. Sadece tek diyeceğim yaptığın yanlış ve yanlış bir şey (aynı zamanda gereksiz] yapıp birde bunu izsanlara tavsiye etme.2 yıldır telefonumda ki jelatini çıkarmadım ve hiçbir şekilde deforme yok ayrıca neden ileriyi düşünmüyüm sen düşünmüyor musun ileriyi .bence düşüncen aşırı saçma düşünceni değiştir