Yeni aldigimiz pc guc gelmiyo

Reaksiyon skoru
173
kasa msi mag forge 120a b65
anakart b650mr tum kablolari dogru yere taktigimizi dusunuyoruz ama bu kasanin arkasinda coklayici var 6 fan + 1 power sw kablosu var onun sata girisini coklayiciya taktik yine de calismiyo kafati yicem bilen biri varsa goruntulu arayavilirim yardim edin lutfen

anakart b650mr tum kablolari dogru yere taktigimizi dusunuyoruz ama bu kasanin arkasinda coklayici var 6 fan + 1 power sw kablosu var onun sata girisini coklayiciya taktik yine de calismiyo kafati yicem bilen biri varsa goruntulu arayavilirim yardim edin lutfen
power suply güç tuşu kapalıdır

konumuunu degiştirip dene,sıfırmı aldın,bide power tuşunu doğrumu bağlamışsın bak bi
anakart kasa psu islemci sifir. ram m2 ekran karti 2el ama hepsini test edip aldik fiziki. bu power tusunu tam olarak nereye baglayacagim bilmiyorum. power kablosu bu kasaya ozel arkada bi mekanizmaya bagli o mekanizmada 6 tane fan + on panelin guc tusunun kablosu takili

Power tusı anakartta sağ alt tarafta olur genelde 2 pinli onu taktınızmı

bize tüm kablolamaların videosunu çekip yolla forum izin vermezse youtubeye yükle at

Power tusı anakartta sağ alt tarafta olur genelde 2 pinli onu taktınızmı
evet 2 pinli ama tam olarak sag altta hangisine takilacak onu anlayamadim ve power tusu arkadaki devreye takili olarak geldi kasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bize tüm kablolamaların videosunu çekip yolla forum izin vermezse youtubeye yükle at
valla mi?

su an bi tik gec oldu da yarin atsam uygun mu ? cok buyuk sevap islersin

evet 2 pinli ama tam olarak sag altta hangisine takilacak onu anlayamadim ve power tusu arkadaki devreye takili olarak geldi kasada

valla mi?

su an bi tik gec oldu da yarin atsam uygun mu ? cok buyuk sevap islersin
yolla hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,153
Üyeler
186,025