Neler Yeni

Yeni APU Sistem İçin Yardım

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Sevgili D.A. forum üyeleri şöyle bir sistem topladım:
AMD RYZEN 3 3200G
2x XPG 8GB D30 GAMMIX 3200Mhz
GIGABYTE A320M S2H 3200Mhz
LONGLINE 120GB SSD
AEROCOOL VX PLUS 400W
Araştırdığımda böyle bir konu önceden açılmış chipset ve ekran kartı; isteğe bağlı LAN, ses sürücüleri indirin denmiş.
Sorularım:
-Benim sistemim APU bir sistem ekran kartı kullanmıyorum, hangi sürücüleri indirmeliyim ya da indirmeli miyim?
-BIOS sürümüm F50 yani en son sürümden bir önceki sürüm BIOS güncellememe gerek var mı?
-Birde ses sürücülerini indirmeden öncede olan bir sorun var Zoom ve EBA da mikrofonum gözükmesine rağmen kendi sesim karşı tarafa gitmiyor fakat PC den açtığım müzik sesi gidiyor.(Lütfen yardım edin derslere katılamıyorum:()
İndirmem gereken sürücülerin linklerini de atarsanız sevinirim:)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu linkte aradığınız çoğu şey var.

• Beğen
Reaksiyonlar: LvdR

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
AMD RYZEN 3 3200G
LONGLINE 120GB SSD
AEROCOOL VX PLUS 400W
Araştırdığımda böyle bir konu önceden açılmış chipset ve ekran kartı; isteğe bağlı LAN, ses sürücüleri indirin denmiş.
Sorularım:
-Benim sistemim APU bir sistem ekran kartı kullanmıyorum, hangi sürücüleri indirmeliyim ya da indirmeli miyim?
-BIOS sürümüm F50 yani en son sürümden bir önceki sürüm BIOS güncellememe gerek var mı?
-Birde ses sürücülerini indirmeden öncede olan bir sorun var Zoom ve EBA da mikrofonum gözükmesine rağmen kendi sesim karşı tarafa gitmiyor fakat PC den açtığım müzik sesi gidiyor.(Lütfen yardım edin derslere katılamıyorum:()
ssd apacer 120 gb yap

• Beğen

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
AMD RYZEN 3 3200G
LONGLINE 120GB SSD
AEROCOOL VX PLUS 400W
Sorularım:
Direkt anakart modelini yazıp aratırsan zaten GIGABYTE'ın kendi sitesinde bulursun en son güncel driverları.Bios güncelleme gibi bir boş vaktin varsa yani yapma gibi bir imkanın varsa güncelle tabii ki de

• Beğen

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt anakart modelini yazıp aratırsan zaten GIGABYTE'ın kendi sitesinde bulursun en son güncel driverları.Bios güncelleme gibi bir boş vaktin varsa yani yapma gibi bir imkanın varsa güncelle tabii ki de
Chipset bölümünde şöyle bir şey var benim hangisini indirmem gerekiyor.

Ekler

• 2020-11-28.png
    2020-11-28.png
    113 KB · Hit: 46

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Peki sürücüler hem AMD'nin hem de Gigabyte'nin sitesinde var hangisini indireceğim?
Amd deki ekran kartları içindir işlemci için benim bildiğim kadarıyla sürücü indirmene gerek yok varsa onları da indir

• Beğen
Top Bottom