Neler Yeni

Yeni başlayan prodüktörler için sıklıkla önerilen MIDI klavyeler

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yeni başlayan DJ ve Producer'lara sıklıkla önerilen, 25 Ekim 2021 fiyatlarıyla 1500-1600 TL seviyesini geçmeyecek şekilde F/P MIDI klavyelerin listesidir.

1) AKAI MPK Mini MK3

1635185709525.png

2) Novation Launchkey Mini MK3

1635185808623.png

3) ARTURIA MiniLab MK II

1635185927187.png

4)
ALESIS V MINI

1635186246473.png

5) NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL M32

1635186363693.png

6)
Nektar Impact LX25+

1635186607296.png

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Hocam isimlerin altına fiyatlarını da yazsanız daha güzel olur :shy:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Underrated kalmış burası.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Yorumunuz için teşekkürler. İsimlere tıklamanız suretiyle açılacak şekilde fiyatların bulunduğu linkler halihazırda eklenmiştir. Esen kalın.
:kappa:
isimlerin üstündeki linkleri fark ettim hocam gene de bilgilendirme için teşekkürler. Fakat linklere tıklamaya üşendiğimden bunu söyleme gereği duydum. İlgilendiğiniz için teşekkürler :kappa:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Hocam çok teşekkür ederim. Birkaç sorum var size.
Fl studio kullanmaya yeni başladım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Çok hevesliyim ve bu işi ciddi anlamla onemsiyorum fakat mix masterin yapamıyorum ve melodi yazacak enstrüman bulmakta zorlanıyorum. Yeni başladığım ve bilgisizliğimden zorluk çektiğimin farkındayım. Bana bir tık yol gosterirseniz çok tatlı olur.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok teşekkür ederim. Birkaç sorum var size.
Fl studio kullanmaya yeni başladım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Çok hevesliyim ve bu işi ciddi anlamla onemsiyorum fakat mix masterin yapamıyorum ve melodi yazacak enstrüman bulmakta zorlanıyorum. Yeni başladığım ve bilgisizliğimden zorluk çektiğimin farkındayım. Bana bir tık yol gosterirseniz çok tatlı olur.
Rica ederim hocam.
FL Studio ya da herhangi bir DAW kullanmadım, tek kullanabildiğim Garage Band :D
Bir heves prodüktörlüğe başlayayım dedim bir ara, epey araştırma yaptım ama baktım çok zaman ve para istiyor, devam ettiremedim. Size yol gösterebilmeyi dilerdim.
Başlangıç olarak bir ses kartı ve MIDI klavyeyle icra edemeyeceğiniz müzik hemen hemen yok gibi bir şey. İngilizceniz iyiyse Udemy'de falan eğitim setleri olacaktı, onlara bakabilirsiniz (fiyatları konusunda bilgim yok).

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Rica ederim hocam.
FL Studio ya da herhangi bir DAW kullanmadım, tek kullanabildiğim Garage Band :D
Bir heves prodüktörlüğe başlayayım dedim bir ara, epey araştırma yaptım ama baktım çok zaman ve para istiyor, devam ettiremedim. Size yol gösterebilmeyi dilerdim.
Başlangıç olarak bir ses kartı ve MIDI klavyeyle icra edemeyeceğiniz müzik hemen hemen yok gibi bir şey. İngilizceniz iyiyse Udemy'de falan eğitim setleri olacaktı, onlara bakabilirsiniz (fiyatları konusunda bilgim yok).
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. MIDI klavye olmadan da Fl de birşeyler yapılabiliyor çoğu kişinin de yapabildiğini gordüm fakat olsa on numara olur. Bende başlayalı 1 ay anca oldu. Henüz emekleme aşamasındayım. Yakında iyi işler çıkardığımı gormeyi çok istiyorum ve bunun için çalışıp bilgi birikimi sağlıyorum. Bakalım 1 sene sonra neler değişecek. Hedefim uzun vadeli :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. MIDI klavye olmadan da Fl de birşeyler yapılabiliyor çoğu kişinin de yapabildiğini gordüm fakat olsa on numara olur. Bende başlayalı 1 ay anca oldu. Henüz emekleme aşamasındayım. Yakında iyi işler çıkardığımı gormeyi çok istiyorum ve bunun için çalışıp bilgi birikimi sağlıyorum. Bakalım 1 sene sonra neler değişecek. Hedefim uzun vadeli :)
İnşallah güzel projelerini görürüz, müzikte esas olan devamlılıktır hiç vazgeçme <3

Atikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atikan
Novation Launchkey fl studio için iyi bir seçimmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

mk 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR