Shounen önerisi :Hocam selamünaleyküm manga okumak istiyorum ama çok uzun birşeyde istemiyorum malum fiyatlar belli 15 cilt falan yeterli olur. Okuyan varsa yeni başlayan birine ne önerirsiniz?
internetten de okuyabilirsin. para vermeye gerek yok bence .zaten ekrandan uzaklamaya çalışıyorum
Teşekkürler sağolunShounen önerisi :
![]()
Lightning Degree • Webtoon TR
Ryu-Yeon, babasını henüz 10 yaşındayken bir hastalık yüzünden kaybetmiştir. Babasından öğrendiği beceriyle ağaçlardan harika karmaşık heykeller yontabiliyordu. Bir gün ebeveynlerinin heykellerini tamamladıktan sonra Ryu-Yeon, heykellerinden etkilenen yaşlı bir adam tarafından karşılanır. Yaşlı...webtoontr.net
![]()
Invincible at the Start • Webtoon TR
Ding, ev sahibi yenilmez alanı açtı! Ev sahibi sahada yenilmez olduğu sürece…!” Bir inek olarak Chen Changan, fantezi dünyasında seyahat eder, dış dünyadan sayısız canavar ve hayaletle karşı karşıya kalır, Chen Changan ölümsüz olmadan önce yenilmez alanını terk etmemeye karar verir. Canı...webtoontr.net
Zindanlı Mindanlı :
![]()
Player Who Can’t Level Up • Webtoon TR
Kim Gigyu, 18 yaşında bir oyuncu olarak uyandı. ‘Kule’yi tırmanıp ‘geçitleri’ kapatırken hayatının başarıya ulaşacağını düşünmüştü… Ancak öğreticiyi geçtikten sonra bile 1 seviyeydi. Her gün bir goblin öldürdü ve hâlâ 1 seviyeydi. 5 yıl sonra bile 1 seviyeydi. “Böyle bir oyuncunun olabileceğini...webtoontr.net
Op Mc after train :
![]()
Legend of the Northern Blade • Webtoon TR
Dünya “Sessiz Gece” tarafından karanlığa büründüğünde, tüm dövüş sanatçıları toplanarak “Kuzey Gökçe Mezhebi‘ni” oluşturdu. Kuzey Gökçe Mezhebi‘nin ezici gücü sayesinde Sessiz Gece püskürtüldü ve dünya bir kez daha huzur ve barış dönemine geçti. Fakat zaman geçtikçe Ana Karadaki dövüş...webtoontr.net
Op Mc after returned :
![]()
The Max Level Hero has Returned! • Webtoon TR
Davey Al Rown önemsiz bir ülkenin zayıf prensidir . Hain kardeşi tarafından okla vurulup komaya girdikten sonra ruhu tarih boyunca var olan tüm kahramanların ruhlarının toplandığı kahramanlar salonunda ortaya çıktı. Binlerce yıl boyunca orada eğitim gördü ve şimdi tekrar son seviye kahraman...webtoontr.net
Romantik :
![]()
The Most Powerful Characters In the World are Obsessed With Me • Webtoon TR
Bir gün, on üç yaşındaki bir çocuk atıştırmalık olara bazı ekmek parçaları yerken Dahlia Pesteros, aniden geçmiş hayatını hatırladı. Bu, karakterlerin çıldırdığı trajik otome oyununun dünyasıydı ve geleceğin en kötü adamının kız kardeşi olarak dünyaya geldi! Bu noktada cevap yoktu. Ev yok olacak...webtoontr.net
Zamanda Geri Dönme :
![]()
A Returner’s Magic Should Be Special • Webtoon TR
“Geri döndüm, sevdiklerimin bir daha ölmesine izin vermeyeceğim!” Gölge Dünyası, insanoğlunun karşılaştığı en büyük tehdit. Hayatta kalabilmiş olan yalnızca alt insandan biridir Desir Aman. Labirenti temizleme denemelerinin altısı da son kata kadar gelip başarısız olmuş, dünyanın yok olması...webtoontr.net
Daha birçok öneri yapabilirdim de unuttum