Yeni bilgisayar aldım bazı sıkıntılar var

Reaksiyon skoru
0
bugün yeni bi sistem aldım montajlı olarak geldi kabloları eksiksiz taktım ve bilgisayarı actım bi saat kadar sıkıntısız calıstı biosa girdim fakat cıkmak isteyince siyah ekran verdi ve sinyal yok yazısı verdi pc kapatma tusuna bastım 2 3 dakika sonra ısıklar sönüp tekrar acıldı fişi cıkarıp takmayı denedim gene sinyal yok yazısı cıktı ne yapıcam anlamadım. monitörü ac kapa yapınca gene sinyal yok yazısı cıkıyor

Ayarları değiştirmeden böyle bir şey olmadığını düşünüyorum ( olabilir ama sizin durum benc bu değil ) muhtemelen ram v.b bir ayarla oynadınız. Biosu sıfırlayın düzelecektir muhtemelen. Anakartınızı bilmediğim için sıfırlama yöntemi olarak direk bios pili diyorum eğer anakartta varsa o da olur.

Ayarları değiştirmeden böyle bir şey olmadığını düşünüyorum ( olabilir ama sizin durum benc bu değil ) muhtemelen ram v.b bir ayarla oynadınız. Biosu sıfırlayın düzelecektir muhtemelen. Anakartınızı bilmediğim için sıfırlama yöntemi olarak direk bios pili diyorum eğer anakartta varsa o da olur.
anakart a620m h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart a620m h
+bios ekranını acamıyorum

anakart a620m h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+bios ekranını acamıyorum
bi,lgisayarın kasasının kapağını aç, ekran kartının altında veya yakınında bios pili olacak. Onu söküp bilgisayarın da elektriğini kestikten sonra bi 30 saniye kadar beklemelisin ardından önce pili daha sonra güç kablosunu takıp çalıştırmalısın. Muhtemelen sorununu çözecektir. Bilmiyorsan hiç elleme bilgisayarcıya götür bios sıfırlar mısın diye rica et.

bi,lgisayarın kasasının kapağını aç, ekran kartının altında veya yakınında bios pili olacak. Onu söküp bilgisayarın da elektriğini kestikten sonra bi 30 saniye kadar beklemelisin ardından önce pili daha sonra güç kablosunu takıp çalıştırmalısın. Muhtemelen sorununu çözecektir. Bilmiyorsan hiç elleme bilgisayarcıya götür bios sıfırlar mısın diye rica et.
kapama tuşuna basınca tepki vermemesi de aynı sebepten midir

aldığım yere tekrar götürdüm elektriklenme olduğunu söylediler parçaları tekrar çıkarıp taktılar sorun düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,047
Üyeler
186,008
Son üye
OziCandarX
Geri