MrPatrick 80+ Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Burak Tosun 15 Ağustos 2020 #1 Yeni bilgisayara çevrim dışı hesaplamı girmek daha iyi yoksa standart bir sürü özellikleri olan çevrimiçi windows hesabıylamı görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Yeni bilgisayara çevrim dışı hesaplamı girmek daha iyi yoksa standart bir sürü özellikleri olan çevrimiçi windows hesabıylamı görüşlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,610 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 15 Ağustos 2020 #2 Ben Microsoft hesabımı girmeyi sevmiyorum o yüzden çevrimdışı hesap yapıyorum. Pek de bir farkı olduğunu söyleyemem zaten.
Ben Microsoft hesabımı girmeyi sevmiyorum o yüzden çevrimdışı hesap yapıyorum. Pek de bir farkı olduğunu söyleyemem zaten.
𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 vagabond enjoyer Moderatör Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,893 En İyi Cevap 26 15 Ağustos 2020 #3 crazyreign yazmış: Ben Microsoft hesabımı girmeyi sevmiyorum o yüzden çevrimdışı hesap yapıyorum. Pek de bir farkı olduğunu söyleyemem zaten. Devamı için tıklayın... Ben de böyle yapıyorum. Windows a veri vermeye gerek yok.
crazyreign yazmış: Ben Microsoft hesabımı girmeyi sevmiyorum o yüzden çevrimdışı hesap yapıyorum. Pek de bir farkı olduğunu söyleyemem zaten. Devamı için tıklayın... Ben de böyle yapıyorum. Windows a veri vermeye gerek yok.
RTX3070 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,868 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 9,080 İsim RTX 3070 İlgilendiği Kategoriler Windows ve teknik sorunlar 15 Ağustos 2020 #4 Microsoft hesabını tercih ediyorum, senkronizasyonu vs. hoşuma gidiyor.