B BwnBensen 80+ Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Kerem 6 Aralık 2024 #1 arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayarımın BIOS ve driverlarının güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayarımın BIOS ve driverlarının güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
N Nixist 80+ Bronze Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 545 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim Enes 6 Aralık 2024 #2 BwnBensen yazmış: arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayarımın BIOS ve driverlarının güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Devamı için tıklayın... Anakartının üretici websitesine girip modelini aratarak son bios sürümü ile halihazırda bilgisayarında olanı karşılaştırıp kontrol edebilirsin.D
BwnBensen yazmış: arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayarımın BIOS ve driverlarının güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Devamı için tıklayın... Anakartının üretici websitesine girip modelini aratarak son bios sürümü ile halihazırda bilgisayarında olanı karşılaştırıp kontrol edebilirsin.D