Ahobaba61
80+
reis sence o resimde görünen işlemci ne kadarlık bi pcye konar2700x veya 3500x var sistem de yada anlaşılmış hediye olarak soğutucu sağlanmıştır.
reis sence o resimde görünen işlemci ne kadarlık bi pcye konar2700x veya 3500x var sistem de yada anlaşılmış hediye olarak soğutucu sağlanmıştır.
Genelde incehesap ve itopyayla çalışıyor ve orada +300 ekliyorsun işlemciyi 3600 yapmak için.2700x ile R5 3600 aynı fiyat.
işlemci yaklaşık 1500tl sistem en az 4.5 k olur diye düşünüyorumreis sence o resimde görünen işlemci ne kadarlık bi pcye konar
Genel olarak işlemci sistemin 4 de 1 i olduğu için orta segment bir işlemcili R5 3600 veya r7 2700x kullanılırsa 5-6k olur onun dışında R5 1600 veya 3500x kullanılırsa 4-5k olur.reis sence o resimde görünen işlemci ne kadarlık bi pcye konar
Bazı sistemler çok çok uzun süre idare ediyor ve hala satışı var son sistem gibi bazıları da bir kaç güne bitiyor.Stoklar ortalama kaç günde bitiyor?
benim bildiğim 1 gün içinde bitiyo galibaStoklar ortalama kaç günde bitiyor?
Bana RTX sistem bütçesinden biraz fazla gelir ama OC li olur diye düşünüyorum. ( bir dayanağım yok) Sadece içime doğduBence kopyaları verdi. Yeni 1600 e sağlam soğutucu taktırıp oc performansı planlıyor gibime geliyor. Ama bu fan ona takılır mı bilemem. Ayrıca 1 kere 101 atalım dedik ondada büyük kopya vermiş 1 aydır telefon başında bekliyordum
Çokta fazla gelmesinBana RTX sistem bütçesinden biraz fazla gelir ama OC li olur diye düşünüyorum. ( bir dayanağım yok) Sadece içime doğdu
Aynen . Ben de alacağım 6bin üstü sıkıntıÇokta fazla gelmesin