Ekran kartı taktıktan sonra bios sıfırlayın anakartın üzerinde ki pili sökerek. Tecrübe ettim bazen eski sistemler ekran kartı takınca bios sıfırlamadan açılmıyor denk geldim. İşe yarayabilir.Hocam özür dilerim. Q9505, HD 6850 aldım. Ga-73PVM-S2H Anakart.
adettendir, ilk bu soru sorulur. monitör ekran kartına bağlı değil mi? anakarta bağlı olmaması lazım.Selamlar yeni ekran kartı aldım ama pc açılmıyor arkadaşlar lütfen yardım edin.
Milli sorumuzadettendir, ilk bu soru sorulur. monitör ekran kartına bağlı değil mi? anakarta bağlı olmaması lazım.
Bilgisayar çalışıyorken (fanlar dönüyorken) anakarta bağlamayı denermisiniz? Bazen (yine tecrübe ettim) sistem ekran kartını görmemezlik yapabiiyor.Karta bağlı evet.
sürücüler windows için. bios ekranı gelir en kötü ihtimalle. yani bir şekilde görüntü alırsın.Arkadaşlar sürücüler çakışırsa açılmayabilir mi?
Zannetmem. Sistem hiç görüntü vermiyor diyorsunuz bunla sürücünün alakası olmaz. Sürücülerde sorun olsa bile illa ki bios ekranı gelir.Arkadaşlar sürücüler çakışırsa açılmayabilir mi?
Yok bios pili çıkarıp taktım yine yok.Zannetmem. Sistem hiç görüntü vermiyor diyorsunuz bunla sürücünün alakası olmaz. Sürücülerde sorun olsa bile illa ki bios ekranı gelir.
Anakart üzerinden tüm sata veya ıde bağlantılarını çıkartın sadece 24pin ve işlemci 4 pin güç bağlantısı olsun. Ön panele giden usb ve ses kablosunuda çıkarın. Birde böyle deneyin bakalım açmayı. Ayrıca kasanın fotoğrafını atarmısınız ekran kartı düzgün takılımı bakayım. Ha birde ekran kartını söküp slota takıldığı kısmı silgi ile silip sonra fırça ile silgi atıklarını temizleyip takmayı deneyin.Yok bios pili çıkarıp taktım yine yok.