Neler Yeni

Yeni hazır sistemde windows etkinleştir yazısı?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. İnce'den hazır sistem almıştım, kurmak anca nasip oldu. İşletim sistemi içinde kurulu geliyor. Dün windowsu etkinleştir uyarısı vermemişti, bugün verdi. Normal mi? Ona göre format atacağım.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,445
İsim
Emre siyah
freedos sistem ile kurulu geliyor genelde sistemler orjinal windows vermiyorlar

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Gençler selam. İnce'den hazır sistem almıştım, kurmak anca nasip oldu. İşletim sistemi içinde kurulu geliyor. Dün windowsu etkinleştir uyarısı vermemişti, bugün verdi. Normal mi? Ona göre format atacağım.
benim bildiğim hazır sistemlerde win 10 home kurulu ve 1 yıl etkin bir şekilde kullanıyorsun. 2 defa sistem almak nasip oldu hep aynı sistemdi

Alperen_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
İçindeki yüklü sistemde Windows etkinleştirilmiş değil. İlk gün gelmeyebilir o uyarı. Format atsanız da Windows etkinleştirme anahatarı olmadığı müddetçe kalacaktır o yazı. İnternet üzerinden ucuza satılıyor bu anahtarlar bir bakın isterseniz.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçindeki yüklü sistemde Windows etkinleştirilmiş değil. İlk gün gelmeyebilir o uyarı. Format atsanız da Windows etkinleştirme anahatarı olmadığı müddetçe kalacaktır o yazı. İnternet üzerinden ucuza satılıyor bu anahtarlar bir bakın isterseniz.
300-400 lira civarı bir fiyatı var. Çalıştığım şirketten crackli w10 yükledik usb ye. Sıkıntı yaşatmaz dedi. Daha önceden de attıkları pcde yazı da kalmıyordu.

Alperen_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
300-400 lira civarı bir fiyatı var. Çalıştığım şirketten crackli w10 yükledik usb ye. Sıkıntı yaşatmaz dedi. Daha önceden de attıkları pcde yazı da kalmıyordu.
Hocam PTT AVM'de keyler var bakın oraya bi. Crackli değil orjinal Windows hem

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

Alperen_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen

hocam bu tarz mıdır?

Bu hocam. Bizzat aldım ben. Whatsapp hattınızı kontrol edin aldıktan sonra. Bugün atmazlarsa yarın gün içi gelir bana 30dakika içinde geldi.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

Bu hocam. Bizzat aldım ben. Whatsapp hattınızı kontrol edin aldıktan sonra. Bugün atmazlarsa yarın gün içi gelir bana 30dakika içinde geldi.
eyvallah hocam. Peki bu niye bu kadar ucuzdur hocam, bilgin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

göz korkutucu bir ucuzluğu var

Alperen_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
eyvallah hocam. Peki bu niye bu kadar ucuzdur hocam, bilgin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

göz korkutucu bir ucuzluğu var
Ben de ilk sistem aldığımda araştırmıştım. Windows'un 8-8.1 ile yaptığı bir hatadan kaynaklanıyordu galiba. Ama korkmayın bir sorun yok ben 1 yıl önce 10 TL ye Key aldım hala format attıkça kullanıyorum aynı keyi. Zaten sisteme bir indirme yapmış olmuyorsunuz. Windows ayarlarından keyi girin tak olup bitiyor size kurulumdan da bahsederler iletişime geçince.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Ben de ilk sistem aldığımda araştırmıştım. Windows'un 8-8.1 ile yaptığı bir hatadan kaynaklanıyordu galiba. Ama korkmayın bir sorun yok ben 1 yıl önce 10 TL ye Key aldım hala format attıkça kullanıyorum aynı keyi. Zaten sisteme bir indirme yapmış olmuyorsunuz. Windows ayarlarından keyi girin tak olup bitiyor size kurulumdan da bahsederler iletişime geçince.
hocam kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum. Adres soruyor, fakat maile düşecek değil mi?

Alperen_7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
hocam kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum. Adres soruyor, fakat maile düşecek değil mi?
Hocam PTT avm hesabınıza numaranızı ekleyin. Adres sorabilir evinizin adresini girin isterseniz rastgele bir şeyler girin sorun olmaz. Whatsapp üzerinden iletişime geçecekler herhalde.

Reav

80+ Silver
E normal 20 liraya al key

Top Bottom