Neler Yeni

Yardım Yeni internet hattına para alırlar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Şuan aktif kullandığım internet var yerini beğenmiyorum müşteri hizmetleri arasam yeni hat için kurmaya gelseler 10 metre ileri şeklinde para alırlar mı

brsokcu

80+ Bronze
Anladığım kadarıyla hat çıkan prizi başka yere taşıyacaksın doğru muyum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla hat çıkan prizi başka yere taşıyacaksın doğru muyum ?
Priz değil modemi taşıma istiyorum gelen kablo kısa geliyor modem merdivende ben odama taşımak istiyorum oda 10 15 metre falan mesafe yeni internet kalbosu çekilecek

brsokcu

80+ Bronze
Priz değil modemi taşıma istiyorum gelen kablo kısa geliyor modem merdivende ben odama taşımak istiyorum oda 10 15 metre falan mesafe yeni internet kalbosu çekilecek
Evet elektrikçi çağıracaksınız. Kullanmış olduğunuz internet sağlayıcısı sadece bina ankastresine kadar gelen kabloya bakar. Kendiniz de ek yapabilirsiniz ama bu düzgün yapılmazsa yavaş internet sorunlarını ortaya çıkarır.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Esen
Ugreen LAN kablo uzatma aparatı ve ekstra kablo alıp kendin yapabilirsin. En fazla 400 500 TL malzeme tutar. Elektrikçi senden minimum 700 alır haberin olsun.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
Ugreen LAN kablo uzatma aparatı ve ekstra kablo alıp kendin yapabilirsin. En fazla 400 500 TL malzeme tutar. Elektrikçi senden minimum 700 alır haberin olsun.
700 mü? ustaya alo diyip çağırmak zaten 500 kağıttan başlıyo

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Görkem
şu ürün ve 10-12 metre uçları çakılı kablo işini görür sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1731358872781.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem

Alıntıyı görüntüle
O uzanan kablo normal bu girişli degilkki daha küçük

Link var mı

zaten minimum dedim. 1000 almadan gitmez muhtemelen
O kadar tutar mı ya

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Esen
O uzanan kablo normal bu girişli degilkki daha küçük

Link var mı

O kadar tutar mı ya
evet. düzgün bir iş yaparsa kanal çekecek sonra o kanaldan kablo geçirecek kabloyu takcam derken işçilik ayağına alır. nalburdan kanalı al ona görede kabloyu al internetten. ben telefon hattını mı yoksa etherneti mi uzattıgını anlamadım. Ugreen al ama en kalitelisi o. öbürleri bağlantıda sıkıntı çıakrtırsa bir daha almak zorunda kalırsın. kaliteli al bir kere al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
evet. düzgün bir iş yaparsa kanal çekecek sonra o kanaldan kablo geçirecek kabloyu takcam derken işçilik ayağına alır. nalburdan kanalı al ona görede kabloyu al internetten. ben telefon hattını mı yoksa etherneti mi uzattıgını anlamadım. Ugreen al ama en kalitelisi o. öbürleri bağlantıda sıkıntı çıakrtırsa bir daha almak zorunda kalırsın. kaliteli al bir kere al.
Modeme cekicem modeme internet veren kablo normal internet kablosundan küçük girişli

Top Bottom