Neler Yeni

Öneri Yeni İnternet Sağlayıcısı Öneriisii

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Bugün TürkTelekom zyxel vmg3312-b10b modemli taahhütüm bitiyor sonunda kurtuluyorum
MS,LAG,PING Hiç memnun değilim kimse bağlanmayınca 80 ms oyunda birileri bağlanınca 500 ms den aşağı düşmüyor
Yeni sağlayıcı önerisi yapar mısınız? Ev telefonu + internet şeklinde. Pingsiz oynamak istiyorum
Not: Şuanda sabit hattım var başka sağlayıcıya geçince sabit ev telefonu devam eder mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Merhaba hocam 4.5 aydır netspeed kullanicisiyim(100mbps fiber ). Gayet memmunum.Oyunlardakı ping değerleri,internetin hızı cok iyi. Şu zamana kadar herhangi bir bağlantı sorunu hız düşmesi yaşamadım kullanmanizi öneririm.
Eğer bağlattırmak istersenizde 12 ay boyunca her faturanizda 10 tl indirimli kullanmak isterseniz bu kod ile başvuru yapabilirsiniz.Sorunuzu olursa bilgim oldugunuca cevaplamak isterim. KOD = EXQ91I

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Emre
Millenicom, netspeed, superonline fiber altyapı sorgulat bak ne kadar internet hızı sunuyorlae

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
zenginsen superonline
değilsen netspeed/millenicom/gıbırnet/comnet 4'lüsünnden birisi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam 4.5 aydır netspeed kullanicisiyim(100mbps fiber ). Gayet memmunum.Oyunlardakı ping değerleri,internetin hızı cok iyi. Şu zamana kadar herhangi bir bağlantı sorunu hız düşmesi yaşamadım kullanmanizi öneririm.
Eğer bağlattırmak istersenizde 12 ay boyunca her faturanizda 10 TL indirimli kullanmak isterseniz bu kod ile başvuru yapabilirsiniz.Sorunuzu olursa bilgim oldugunuca cevaplamak isterim. KOD = EXQ91I
1658570738926.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bağlattırmak istersenizde 12 ay boyunca her faturanizda 10 TL indirimli kullanmak isterseniz bu kod ile başvuru yapabilirsiniz.Sorunuzu olursa bilgim oldugunuca cevaplamak isterim. KOD = EXQ91I
zenginsen superonline
Boş port yok bu ne demek olyuo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
zenginsen superonline
Bende değiştirmeyi düşünüyorumda gıbırnet comnet falan hiç güvenemiyorum

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
Hocam TurkNet'e bakmadıysanız öneririm uzun bir süredir kullanıyorum ücretleri zamlanmış olsa da muadili yok diye düşünüyorum ama adresinize göre seçim yapmanız en iyisi. Ayrıca davet kodu ve linkimi de paylaşayım bu linkten başvurursanız 1 ay internetiniz ücretsize gelecek.
Davet kodu: HGY50AF71QDX Bağlantı: https://turk.net/p/HGY50AF71QDX

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Hocam TurkNet'e bakmadıysanız öneririm uzun bir süredir kullanıyorum ücretleri zamlanmış olsa da muadili yok diye düşünüyorum ama adresinize göre seçim yapmanız en iyisi. Ayrıca davet kodu ve linkimi de paylaşayım bu linkten başvurursanız 1 ay internetiniz ücretsize gelecek.
Davet kodu: HGY50AF71QDX Bağlantı: https://turk.net/p/HGY50AF71QDX
Neye göre muadili yok? Diğer iss leri kullandın mı?

rota1

80+
Millenicom kullanıyorum öneririm. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışıyor hizmet kalitesi iyidir. Memnun kalmasanız 30 gün içerisinde para iadesi de var. Ping ve hız test sonuçları aşağıdadır. Dilerseniz kampanya kodu ile 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.

Ekler

• ping.png
    ping.png
    36.2 KB · Hit: 39
  • speedtest.png
    speedtest.png
    29.8 KB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Millenicom kullanıyorum öneririm. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışıyor hizmet kalitesi iyidir. Memnun kalmasanız 30 gün içerisinde para iadesi de var. Ping ve hız test sonuçları aşağıdadır. Dilerseniz kampanya kodu ile 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.
Knkm speedtestteki orada change server kısmındaki tüm serverların resmini atar mısın sana zahmet il dışındayım.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
ALTYAPI adsl mi VDSL Mİ max hız 61mbps

Top Bottom