Neler Yeni

Yeni karateye yazıldım önerileriniz nelerdir?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Siz gittiniz mi hocam bi tane youtube videosunda fiziksel temas yok diyorlardı 18 altına doğrumu acaba yaş 14
Hocam ben 2yıl kickbox gittim halada devam ediyom ama corona yüzünden şuan yok bir geldim bi dövdüler.Bilmeden benden büyük birine kafa tuttum adam tek yumrukta indirdi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
İlk günden pek bir şey görmezsin.
Sanırım çarşamba başlayacağım günde kaç saat olacağını heyecandan sormayı unuttum ama haftada 3 gün 5 de
Gaza gelip kendi sikletinden büyük heriflerle uğraşma
Hocam benden bi üstteki siklemiyor muhtemelen hoca oluyor 56 kiloyum ama kurstakilerin yaşı küçük pek yaşıtım yoktu en fazla 1 2 yas fark var aramda bide hepsi zayıf muhtemelen antremanları hoca ile yapacağım dırırım dı rırım dı rırım dırırı :D
Anlatın bakalım siz kesin bişey yaşadınız bu konu ile ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben 2yıl kickbox gittim halada devam ediyom ama corona yüzünden şuan yok bir geldim bi dövdüler.Bilmeden benden büyük birine kafa tuttum adam tek yumrukta indirdi
Aga b o zaman düzenli çalışacağım demektir :) aslında ben bunu kodlayacagım oyun içinde kullanmak da istiyorum 3boyutlu bir oyun olacak eğer bi maçtanfilan para gelirse pc toplayacagım

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sanırım çarşamba başlayacağım günde kaç saat olacağını heyecandan sormayı unuttum ama haftada 3 gün 5 de

Hocam benden bi üstteki siklemiyor muhtemelen hoca oluyor 56 kiloyum ama kurstakilerin yaşı küçük pek yaşıtım yoktu en fazla 1 2 yas fark var aramda bide hepsi zayıf muhtemelen antremanları hoca ile yapacağım dırırım dı rırım dı rırım dırırı :D
Anlatın bakalım siz kesin bişey yaşadınız bu konu ile ilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga b o zaman düzenli çalışacağım demektir :) aslında ben bunu kodlayacagım oyun içinde kullanmak da istiyorum 3boyutlu bir oyun olacak eğer bi maçtanfilan para gelirse pc toplayacagım
Dediğim gibi ilk günden en fazla elini nasıl tutman gerektiğini falan öğrenirsin herhalde. Kendini pek zorlama derim. Karetede de vardır herhalde ellikler, onlarla çalıştırırlar sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye
KthyDelikanlısı
Top Bottom