Neler Yeni

Yeni kasa topladım tv den biosa girebilir miyim

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
knk stok bitti alamadım 6900 içinde maus wifi adöptör filanda vs vs şeyler ekledim 1000 fazla verdim yani başka kartımda yok akrabamda istemem bile ne gerek var minnet etmeye
Minnet etmektense 2000tl kaziklanirim asaletliyim ben kimseye burun egmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk stok bitti alamadım 6900 içinde maus wifi adöptör filanda vs vs şeyler ekledim 1000 fazla verdim yani başka kartımda yok akrabamda istemem bile ne gerek var minnet etmeye

sağolun hocam umarım sorun çıkmaz
Aldığın mouse 700tl mi .

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Minnet etmektense 2000tl kaziklanirim asaletliyim ben kimseye burun egmem

Aldığın mouse 700tl mi .
herkesin ailesi akrabası aynı değil dostum 1000 tl benim için problem değil zaten 12 ay taksitle aldım aylık 100 fazla olması önemli değil

Mantığı çok saçma geldi gider minnet eylerim 2k cepte kalır Türkiye'de yaşıyoruz
haklısın ama istemem ben çoğuyla konuşmuyorum

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Televizyonunu istersen monitör olarak da kullanırsın sen dert etme. Girebilirsin.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
benim aldıgım stok bitti asus tuf 1650 olanı aldım

6900

32 ekran sunny var umarım girer biosa
Pahali hocam

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Yasir

80+
maus ve wifi adöptör vs vs de ekledim öyle 6900
Reis artık almışsın pahalısı ucuzu yok hem bir şeyler de ekledim diyosun boşver sen onları.Hayırlı olsun güle güle kullan.Tv ye bağlayabilirsin bir şey olmaz.Sadece şu konuda sana katılmıyorum:İnsanlardan kart istemek ve parayı da ödüyosun sonuçta buna minnet etmek denmez.Sen sonuçta parayı ödüyosun bu senin ricandır isteğindir minnet etmene gerek yok.Bir gün birisi gelir senden bir şey ister yaparsın o zaman demek istediğimi anlarsın.Biz senin akrabalarınla ilişkini bilmiyoruz kararına da saygı duymak düşer.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Reis artık almışsın pahalısı ucuzu yok hem bir şeyler de ekledim diyosun boşver sen onları.Hayırlı olsun güle güle kullan.Tv ye bağlayabilirsin bir şey olmaz.Sadece şu konuda sana katılmıyorum:İnsanlardan kart istemek ve parayı da ödüyosun sonuçta buna minnet etmek denmez.Sen sonuçta parayı ödüyosun bu senin ricandır isteğindir minnet etmene gerek yok.Bir gün birisi gelir senden bir şey ister yaparsın o zaman demek istediğimi anlarsın.Biz senin akrabalarınla ilişkini bilmiyoruz kararına da saygı duymak düşer.
ya akrabalarım ile istemem çünkü ilişkim yok düzgün biosa inş girerim gamegarajda sordum giremeyebilirsin dedi belki asus h-410 anakart umarım biosa sıkıntısız girip win 10 kurarım

zaten bide 1 saate bitti yani o saate bulamazdımki

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
ya akrabalarım ile istemem çünkü ilişkim yok düzgün biosa inş girerim gamegarajda sordum giremeyebilirsin dedi belki asus h-410 anakart umarım biosa sıkıntısız girip win 10 kurarım

zaten bide 1 saate bitti yani o saate bulamazdımki
Kafaya Takma Hocam Bence Tv Yi Kullanbilirisin Diye Düşünüyorum.

Kafaya Takma Hocam Bence Tv Yi Kullanbilirisin Diye Düşünüyorum.
Artık Performans Testinide Bekleriz :)

Top Bottom