Bilgisayar açıldığında otomatik biosa giriyor windows kurduktan sonra geçme şansı varsa kurayım bakalım yoksa direkt değişim yada iade yapayım.İlk önce 16 gb flash bellek al varsa içine internetten windows Iso dosyasını yükle flash belleği laptop'a tak laptop markası ne ise hangi tuş ile bios 'a girildiğini bak bios'a girdikten sonra boot seçeneğine tıkla flaşh bellek markası ne ise onu en üste koyup yada bios ana ekranında boot seçeneğine tıkla orada görünecektir flash ona çift tıkla daha sonra windows kurulumu yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklık biraz fazla servise danış
Windows kurduktan sonra bios 'a girebilirsin sıkıntı olmaz ama Sıcaklık biraz fazla Sıcaklık için servise danışBilgisayar açıldığında otomatik biosa giriyor windows kurduktan sonra geçme şansı varsa kurayım bakalım yoksa direkt değişim yada iade yapayım.
Sizce ne yapmalıyım.
Bence sana tavsiyem hiç uğraşmak istemiyorsan bunu iade et yerine windows kurulu laptop alWindows kurduktan sonra bios 'a girebilirsin sıkıntı olmaz ama Sıcaklık biraz fazla Sıcaklık için servise danış
az önce şarjdan çıkardım 70 75 dereceye indi fanlar yavaşladı.Windows kurduktan sonra bios 'a girebilirsin sıkıntı olmaz ama Sıcaklık biraz fazla Sıcaklık için servise danış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence sana tavsiyem hiç uğraşmak istemiyorsan bunu iade et yerine windows kurulu laptop al
Bende asus tuf var 5-6 saat oyun oynuyorum ona rağmen en fazla 82 -83 görüyoraz önce şarjdan çıkardım 70 75 dereceye indi fanlar yavaşladı.