Neler Yeni

Yeni M2 işlemcili iPad Air Tanıtıldı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkes iPad Proyu konuşurken buradaki çoğu kişinin asıl alabileceği cihazın duyurusunu da ben yapayım bari dedim 😀

Eski modele göre işlemci M2 ye yükseltilmiş. Ön kamera üst taraftan yana alınmış, yeni Apple Pencil Pro desteğine sahip ve temel depolama seçeneği sonunda 128GB olarak güncellenmiş.
Alıntıyı görüntüle
Eski seriden farklı olarak 13" lik büyük bir versiyonu da bulunuyor. Fiyatlar ise resimde gördüğünüz gibi.
kütüphanede bununla çalışan çok fazla kişi vardı.
Tablette çalışmak bana yavan geliyor o kağıt ve kalem olmadan olmuyor bende :D
ayrıca nerede o eski tabletler :D
eskiden telefondan beterdi şimdi bilgisayar ile telefon arasına konumlandılar .

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
tıp için 6 yıl gider mi sağlam
Diş okuyorum. 1. Sınıfta ipad 7 almıştım. Şimdi 5. sınıftayım geçenlerde kardeşime verdim o kullanmaya devam ediyor ve cihaz halen kullanılabilir seviyede. Arkadaşımda da ipad pro m1 var ben okul konusunda bir fark görmedim arasında ikisi de benzer işi yapıyor neticede. Diğer işlerde tabii ki ciddi fark var

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam muhtemelen ipad pro alacak insanlara bi pazarlama stratejisi. Pro olunca çok şey oluyor gibi. 2. Nesil mesela benim işimi fazlaca görür ama type c olnq çok ucuz hiçbir özelliği yok. Mesela type c de basınç sensörü olsa olur çok da güzel olur tercih edilir. Ama type c sadece parası az olanı zorda bırakma stratejisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

M4 pro baya iyi bu arada. Aşşşırı pahalı ama önceki nesile göre
M4 Pro çok ince ya, kasa titanyum değilse sorunları çıkabilir o incelikle. Onun dışında çok iyi tabi 😀

Bende M2 Pro var, an itibariyle eski nesil kullanıcısı oldum. Gerçi ben baya ucuz almıştım şu fiyatlara göre...

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
kütüphanede bununla çalışan çok fazla kişi vardı.
Tablette çalışmak bana yavan geliyor o kağıt ve kalem olmadan olmuyor bende :D
ayrıca nerede o eski tabletler :D
eskiden telefondan beterdi şimdi bilgisayar ile telefon arasına konumlandılar .
Paperlike ekran koruyucu biraz olsun kurtarıyor o hissiyatı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Herkes iPad Proyu konuşurken buradaki çoğu kişinin asıl alabileceği cihazın duyurusunu da ben yapayım bari dedim 😀

Eski modele göre işlemci M2 ye yükseltilmiş. Ön kamera üst taraftan yana alınmış, yeni Apple Pencil Pro desteğine sahip ve temel depolama seçeneği sonunda 128GB olarak güncellenmiş.
Alıntıyı görüntüle
Eski seriden farklı olarak 13" lik büyük bir versiyonu da bulunuyor. Fiyatlar ise resimde gördüğünüz gibi.
Ekran çerçeve oranı çok kalın ya.

M4 Pro çok ince ya, kasa titanyum değilse sorunları çıkabilir o incelikle. Onun dışında çok iyi tabi 😀

Bende M2 Pro var, an itibariyle eski nesil kullanıcısı oldum. Gerçi ben baya ucuz almıştım şu fiyatlara göre...
Hocam m2 pro gayet güçlü bu arada. Pencil pro desteği alırsa m4 pro yerine baya tercih edilebilir

Ekran çerçeve oranı çok kalın ya.
Maalesef hocam. Kılıf vs takınca biraz kapanır yine de

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
Hocam m2 pro gayet güçlü bu arada. Pencil pro desteği alırsa m4 pro yerine baya tercih edilebilir

1715102317896.png

Desteklediği cihazlar bu şekilde

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Pencil Pro desteğini eskilere vermediler. Daha yeni 2. Nesil kalem almıştım gerçi destek olsa üzülürdüm 😅

M2 Air destekliyorsa M2 Pronun desteklenmemesi için teknik bir açıklama zaten yok da vermezler o desteği, Apple bu 😂
Amaç satış zaten. O 2x hızlanma vs de en iyi vs en kötü sonuçlardır muhtemelen. Bir de işk ipad ile kıyaslama nedir arada büyük bir teknolojik fark var sanki geçen sene çıkarı ilk ipadi

İlk ipad prolar ile*

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amaç satış zaten. O 2x hızlanma vs de en iyi vs en kötü sonuçlardır muhtemelen. Bir de işk ipad ile kıyaslama nedir arada büyük bir teknolojik fark var sanki geçen sene çıkarı ilk ipadi

İlk ipad prolar ile*
Ek olarak kim o hızı kullanıyor ki? M2 li cihazla kasmanın yakınına yaklaşan bir iş henüz yok, hatta cihazı ısındırabilecek kadar ağır iş bile bulamadım iPadOS de.

Yeni Pro cihazın en büyük ve önemli farkı Oled ekran olmuş ve çok da iyi olmuş. Ama niye yeni Pro da tek kamera var onu çözemedim onu da kıyaslamışlar mı eski Pro ile 😂

Ek olarak kim o hızı kullanıyor ki? M2 li cihazla kasmanın yakınına yaklaşan bir iş henüz yok, hatta cihazı ısındırabilecek kadar ağır iş bile bulamadım iPadOS de.

Yeni Pro cihazın en büyük ve önemli farkı Oled ekran olmuş ve çok da iyi olmuş. Ama niye yeni Pro da tek kamera var onu çözemedim 😂
Hocam günümüzde artık çoklu kameraya gerek yok gibi. Hatta tek kamera daha şık durabilir güzel bi tasarımla. Bu tasarım olmamış ama. Eski ipad prolardw çift kamera gibi duruyordu boyut farkı yakışmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,712
Üyeler
161,741
Son üye
SmudgeCat
Top Bottom