Hahahahaha kambur sanırım masaja götür.Yeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
şaka yapacaktım aklıma gelmedi .d neyse daha yeni geldiyse direkt iade yada değişim isteYeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
İade isticem ayaklarını hesaba katmamisim dibinde bittim monitorun iyi ki bozuk gelmişşaka yapacaktım aklıma gelmedi .d neyse daha yeni geldiyse direkt iade yada değişim iste
uzun zaman sonra iyiki bozuk gelmiş diye sevinen birini gördüö normalde millet fp oranı gider diye üzülüyorİade isticem ayaklarını hesaba katmamisim dibinde bittim monitorun iyi ki bozuk gelmiş
HaqwjeekdndjYeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
Memlekette monitör bile gariban , boynu bükükYeni monitör aldım küçük emrah gibi boynu eğik okşarsam geçer mi
bunu alcam bro zaten bu monitör alternatifti lg i almıştım pivot özelliği olduğu içinbence MSI MAG 256F al daha dün aldım bu monitöre göre tek artısı daha ucuz olması (galiba) ve bu monitörün renk oranı %99 sRGB Msı olan %127 sRGB Kısaca Renkler mükemmel ben çok beğendim
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com