Neler Yeni

Yeni mouse aldım fakat hızlı çevirdiğimde mouse takılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Süleyman Ekmekci
Merhabalar 1 hafta önce Steelseries Sensei Ten mouse aldım fakat oyunlarda flick veya hızlı reaksiyon vermeye çalıştığımda mouse takılıyor. Mousepad'im çok iyi bir marka değil 50 tl lik bir şey sorunun mousepad'da olacağını düşünüyorum ama kaliteli mousepad almadan önce foruma sormak istedim.

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
Sorun mousetan kaynaklı, IPS değeri çok düşük olduğu için okuyabileceği hızın üzerinde hareket ettirdiğinde sensör okuyamıyor ve takılıyor.

LordCh4os

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umutcan Ekinci
Mousepad de sorun olmadigindan eminsin degilmi

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
Sorun mousetan kaynaklı, IPS değeri çok düşük olduğu için okuyabileceği hızın üzerinde hareket ettirdiğinde sensör okuyamıyor ve takılıyor.
Mouse'un sensei ten olduğunu okumamıştım, arızalı olma ihtimalide yüksek mouse'un, çok absürt bir yüzeyde kullanmadığın sürece sıkıntı olmaması gerekiyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeş kafayı mı yedin Truemove pro sensör var Dünyadaki en iyi sensörlerden birisi.

Yazılım güncellemesi varsa yapın. Sorun devam ederse normal masanın üzerinde felan deneyin. Sorun hala devam ediyorsa üründe sorun vardır. Şeklini beğendiyseniz iade edip tekrar satın alın. İade edemiyorsanız servise yollayın değişim yaparlar.

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
mousenizde problem var büyük ihtimalle. çünkü 20 liralık mousepadde bile problem çıkarmaz kolay kolay. değişim isteyin

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
Kardeş kafayı mı yedin Truemove pro sensör var Dünyadaki en iyi sensörlerden birisi.

Yazılım güncellemesi varsa yapın. Sorun devam ederse normal masanın üzerinde felan deneyin. Sorun hala devam ediyorsa üründe sorun vardır. Şeklini beğendiyseniz iade edip tekrar satın alın. İade edemiyorsanız servise yollayın değişim yaparlar.
2. mesajımı okumanı ve insanlara hitap ederken dikkat ederek etmeni rica ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2. mesajımı okumanı ve insanlara hitap ederken dikkat ederek etmeni rica ediyorum.
2. mesajını atmadan önce yorum yazdım. Asıl ben sana insanların sorununa yardımcı olmak istiyorsan önce yazdıkları mesajı okumanı tavsiye ediyorum. Kime nasıl hitap edeceğimi de başkalarına soracak değilim. Sensei ten'e IPS değeri çok düşük dersen kafayı mı yedin derler adama. Kısacası uzatma.

zuWun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MY
2. mesajını atmadan önce yorum yazdım. Asıl ben sana insanların sorununa yardımcı olmak istiyorsan önce yazdıkları mesajı okumanı tavsiye ediyorum. Kime nasıl hitap edeceğimi de başkalarına soracak değilim. Sensei ten'e IPS değeri çok düşük dersen kafayı mı yedin derler adama. Kısacası uzatma.
Dünyanın sonunu getirecek bir hata değil, okumamak veya yanlış okumak ama bu kadar agresif ve saygısız olmak senin adına üzücü bir durum. just chill

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dünyanın sonunu getirecek bir hata değil, okumamak veya yanlış okumak ama bu kadar agresif ve saygısız olmak senin adına üzücü bir durum. just chill
Agresif ya da saygısız değil sadece alınganlık yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Süleyman Ekmekci
Mouse'un sensei ten olduğunu okumamıştım, arızalı olma ihtimalide yüksek mouse'un, çok absürt bir yüzeyde kullanmadığın sürece sıkıntı olmaması gerekiyor
Normal kullanımda sorunum yok fakat oyuna girdiğimde dediğim gibi flick atmaya çalıştığımda takılıyor. Sorunu çoğu kişi mousepad'de sorun vardır diye yazdı. Önerebileceğiniz güzel mousepad var mıdır 200 tl bandında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom