Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,087
Ondan bundan duyduğun şeyleri uygulama, kurma, deneme.
Ben yalnızca kendi deneyimimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; ddr5 olan çoğu AMD işlemci ısınıyor. 7500F varken ben de dizginleyemiyordum. 9000 serisi daha az ısınıyor deniyor, hakikaten öyle, en azından x3d işlemciler için bu yöndeki tecrübemi aktarabilirim. Ancak 7500F i 7600 bandında sayıp 9600 ile mukayese etmek lazım veya eden bir kanal bulup ısılara bakmak lazım.TLOU da 80 RDR2 de 60 eskisi gibi yanmıyor 80de full fan açıyor ama o da normal bence de ben niye bu işlemciyi dizginleyemiyorum anlayamıyorum. 65w hadi 90w tdp var diyelim Phantom Spirit 120 se ile millet dizginliyordu 70de falan garip. Yardımlarınız için yinede teşekkür ederim. Bilgilendirmek istedim.
Full fanda 80 derece tlou oynamak normal gibi geliyor.Ben yalnızca kendi deneyimimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim; ddr5 olan çoğu AMD işlemci ısınıyor. 7500F varken ben de dizginleyemiyordum. 9000 serisi daha az ısınıyor deniyor, hakikaten öyle, en azından x3d işlemciler için bu yöndeki tecrübemi aktarabilirim. Ancak 7500F i 7600 bandında sayıp 9600 ile mukayese etmek lazım veya eden bir kanal bulup ısılara bakmak lazım.
İşin özü ısılar coşmadığı sürece sorun yok.