F1 tuşuna basmanız gerekiyor devamında BIOS a yönlendirme yapacak bu kadar .Alıntıyı görüntüleBilgisayarı yeni topladım klavye fareyi tanıyor ışıkları falan yanıyor ama basınca etki etmiyor çalışmıyor gibi ne yapabilirim lütfen yardım
etki etmiyor hocam tabii ki denedim onuF1 tuşuna basmanız gerekiyor devamında BIOS a yönlendirme yapacak bu kadar .
Araştırdım bu ekrana girmeden biosa girip USB aktif etmem lazımmış del ve f12 ye bastım ama yine de olmuyoretki etmiyor hocam tabii ki denedim onu
Kabloları kontrol edip klavye USB sini başka bir USB portuna takmayı deneyin varsa elinizde başka bir klavye ile deneyin diğer türlü geçemezsiniz bu bölümü.etki etmiyor hocam tabii ki denedim onu
Portlarda sıkıntı yok fotoğrafa baktıysanız zaten tanıyor klavye mouse 1-1 diyorKabloları kontrol edip klavye USB sini başka bir USB portuna takmayı deneyin varsa elinizde başka bir klavye ile deneyin diğer türlü geçemezsiniz bu bölümü.
Teker teker denemekten başka alternatif yok şu anda veya başka klavye bağlayacaksınız işlem bu kadar basit konu kilit.Portlarda sıkıntı yok fotoğrafa baktıysanız zaten tanıyor klavye mouse 1-1 diyor