M Mrtzclk 80+ Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mert Özçelik 22 Mart 2024 #1 Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım?
HuseyinBy01 80+ Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 381 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim Hüseyin Mert Görgel 22 Mart 2024 #2 Mrtzclk yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... Donanımsal hata mevcut diyor sistemsel bir hata yok ssd bozuk olabilir yada ssd yi taktığın yerde bir sıkıntı olabilir.
Mrtzclk yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... Donanımsal hata mevcut diyor sistemsel bir hata yok ssd bozuk olabilir yada ssd yi taktığın yerde bir sıkıntı olabilir.
M Mrtzclk 80+ Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mert Özçelik 22 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HuseyinBy01 yazmış: Donanımsal hata mevcut diyor sistemsel bir hata yok ssd bozuk olabilir yada ssd yi taktığın yerde bir sıkıntı olabilir. Devamı için tıklayın... anladım teşekkür ederim
HuseyinBy01 yazmış: Donanımsal hata mevcut diyor sistemsel bir hata yok ssd bozuk olabilir yada ssd yi taktığın yerde bir sıkıntı olabilir. Devamı için tıklayın... anladım teşekkür ederim