Neler Yeni

Yeni şarkım yayında bakar mısınız? (yapıcı eleştirilere açığım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Yeni şarkım yayında, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve yapıcı eleştirilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Beat bana ait :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beat le söyleme tarzın pek olmamış gibi uyuşmamış gibi geldi ama girişim harika
Nağme tarzı işlere yeni girdim sayılır bu yüzden olmayabiliyo ama geliştiricem inşallah, teşekkürler.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Yeni şarkım yayında, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve yapıcı eleştirilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Ekleme: Beat bana ait :)
Sesin Ve Beat Güzel Ama Birbirlerine Uyuşmamışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Sence ne tarz beat kullanmalıyım örnek olarak youtube dan bakıp atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim yorumun için.
Tamamdır Sizin Gelişmenizi Çok İsterim Biraz Bakıp Geleyim

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beat sesini bastırıyor. Ritim senden daha sert kalıyor. Ses güzelliği olarak sıkıntın yok. Okuma şeklin normal bi paragraf okur gibi olmuş. YAzdığın şiiri yaşadığın gibi hislerle oku.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Lirikal anlamda güçlü, beat güzel fakat söyleyiş tarzın güzel değil. Ya da beat’e uydurmak için o söyleyiş tarzını kullanmışsın, o kısım tezat olmuş biraz. Eline sağlık yine de, profil resmin de güzelmiş. 👌

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Sence ne tarz beat kullanmalıyım örnek olarak youtube dan bakıp atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim yorumun için.
Yani Aslında Kullandığınız Beat Güzel Fakat Birbirine Uyduramamışsınız
Mesela Aklıma Bu Şarkı Geldi Beatı Dinlerseniz Seslerle Çok Uyumlu Sözlere Başlarken Beat Vuruyor Sonra Kısıyor Falan Yani Bu Tür Yapsanız Çok Güzel Olur (Beatı Değiştirmeyin Sadece Vuruşları Düzenleyin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Beat ile konuşmalar pek uyuşmamış. Onun haricinde fena değil.
Geliştirmeye çalışıyorum kendimi teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beat sesini bastırıyor. Ritim senden daha sert kalıyor. Ses güzelliği olarak sıkıntın yok. Okuma şeklin normal bi paragraf okur gibi olmuş. YAzdığın şiiri yaşadığın gibi hislerle oku.
Mix tarzı işleri daha tam çözemedim bu yüzden hatalarım olabiliyor ve okuma sorununu da bi türlü ayarlayamadım ama onu da çözücem inşallah teşekkür ederim.

Lirikal anlamda güçlü, beat güzel fakat söyleyiş tarzın güzel değil. Ya da beat’e uydurmak için o söyleyiş tarzını kullanmışsın, o kısım tezat olmuş biraz. Eline sağlık yine de, profil resmin de güzelmiş. 👌
Beat biraz tiz tonlarda bu yüzden söylerken biraz zorlandım sonucunda da böyle hatalar çıktı, teşekkür ederim kuzen seninki de kıyakmış.

Yani Aslında Kullandığınız Beat Güzel Fakat Birbirine Uyduramamışsınız
Mesela Aklıma Bu Şarkı Geldi Beatı Dinlerseniz Seslerle Çok Uyumlu Sözlere Başlarken Beat Vuruyor Sonra Kısıyor Falan Yani Bu Tür Yapsanız Çok Güzel Olur (Beatı Değiştirmeyin Sadece Vuruşları Düzenleyin)
Biraz anlar gibiyim, bidaha ki sefere daha düzgün bir iş çıkarmaya çalışıcam teşekkür ederim.

sayılıyor tabi ama...
Hocam ben reklam yaptığımı biliyorum, kendi reklamımı yapıyorum ama yani yasaksa bidaha paylaş mıyım?

Top Bottom