Neler Yeni

Yeni şarkımı yayınladım bakabilir misiniz? (amatör)

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Selamun aleyküm forum, az önce tadımlık sayabileceğim yeni şarkımı paylaştım linkini bırakıyorum acaba bakabilir misiniz? Destek olabilir misiniz?
Bu işte profesyonel olduğumu söylemiyorum ki söyleyemem de ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum, yapıcı eleştirilere açığım, şimdiden teşekkür ederim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Selamun aleyküm forum, az önce tadımlık sayabileceğim yeni şarkımı paylaştım linkini bırakıyorum acaba bakabilir misiniz? Destek olabilir misiniz?
Bu işte profesyonel olduğumu söylemiyorum ki söyleyemem de ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum, yapıcı eleştirilere açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Fena değil ama kendini geliştir.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aleyküm selam
Sesin çok kalın
Gerisi güzel

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Genel olarak güzel bir iki tane eksi gördüm onları paylaşayım.
Arkada beat sesine uymuyor ilk kısımda, sesini incelttiğin nakarat kısmında uyuyor ama verselerde biraz garip kaçmış oturmamış beat'e.
Diğeride arkada dip sesi var mikrofonundan yada kayıt aldığın ortamdan olabilir. Amatör olduğun için ipucu vereyim kankam mikrofondansa bir phantom power'a bağlayarak bir nebze azaltabilirsin. Eğer ortamdansa odanın bir köşesini ses emen yalıtımlarla kaplayıp ( maddi durumun yoksa yumurta kartonlarıda iş görür bir miktar) daha temiz bir kayıt alabilirsin kankam. Güzel olmuş bu iki ufak pürüz dışında eline sağlık.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Sesini çok kısık vermişsin. Ek olarak Backvokalinin sesi de ana vokal gibi geliyor biraz daha kısmanı öneririm.
ufak ritim kaçmaları var fakat onlar zamanla gelişir diye düşünüyorum.
Sürekli kayıt alıp mix yapmanı öneririm.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Çok rapten anlamam genelde metal dinlerim ama şu eksiyi (benim gözümde) söylemek isterim. "Her defasında" derken uzatıyorsun ya orayı biraz daha uzun yapmalısın bence. Garip geliyor kulağa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak güzel bir iki tane eksi gördüm onları paylaşayım.
Arkada beat sesine uymuyor ilk kısımda, sesini incelttiğin nakarat kısmında uyuyor ama verselerde biraz garip kaçmış oturmamış beat'e.
Diğeride arkada dip sesi var mikrofonundan yada kayıt aldığın ortamdan olabilir. Amatör olduğun için ipucu vereyim kankam mikrofondansa bir phantom power'a bağlayarak bir nebze azaltabilirsin. Eğer ortamdansa odanın bir köşesini ses emen yalıtımlarla kaplayıp ( maddi durumun yoksa yumurta kartonlarıda iş görür bir miktar) daha temiz bir kayıt alabilirsin kankam. Güzel olmuş bu iki ufak pürüz dışında eline sağlık.
Çok teşekkür ederim, dip ses büyük ihtimalle mikrofondan dolayı he ama odamın da pek yankısız olduğu söylenmez, dün umc22 ses kartı sipariş ettim hafta içi de C1 sipariş edicem bu sorunu biraz da olsa çözücem inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesini çok kısık vermişsin. Ek olarak Backvokalinin sesi de ana vokal gibi geliyor biraz daha kısmanı öneririm.
ufak ritim kaçmaları var fakat onlar zamanla gelişir diye düşünüyorum.
Sürekli kayıt alıp mix yapmanı öneririm.
Teşekkür ederim, mix kısmında biraz sorun yaşadım o yüzden böyle oldu ama ilerleyen zamanlarda düzelticem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok rapten anlamam genelde metal dinlerim ama şu eksiyi (benim gözümde) söylemek isterim. "Her defasında" derken uzatıyorsun ya orayı biraz daha uzun yapmalısın bence. Garip geliyor kulağa.
Teşekkür ederim, daha önce nağme yapmazdım bu herhalde az çok da olsa nağme yaptığım bir şarkı, söylerken alışık olmadığım için istemsizce çekindim bu yüzden pek uzatamadım.

Top Bottom