Neler Yeni

Yeni sistem islemci isinma sorunu

SezoKc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SezginKc
Merhaba arkadaslar sistemi yeni aldim windows kurulumudur bios guncellemesi driver felan filan hepsini yaptim valorantta islemci gorseldeki gibi 70 ve uzeri oyuna baslayinca 76 larda oluyor, boştaykende 70 lerde duruyor, ekran karti ısısı hep 60 felan kaliyor, islemcim anormal isiniyor yardim rica ederim.

İslemci amd ryzen 5 7500f
Ekran karti ge force 4060 ti

sabanozsu

80+
Merhaba arkadaslar sistemi yeni aldim windows kurulumudur bios guncellemesi driver felan filan hepsini yaptim valorantta islemci gorseldeki gibi 70 ve uzeri oyuna baslayinca 76 larda oluyor, boştaykende 70 lerde duruyor, ekran karti ısısı hep 60 felan kaliyor, islemcim anormal isiniyor yardim rica ederim.

Soğutma sistemi nedir ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Biosdan core performance boost'u kapatmanı öneririm.

sabanozsu

80+
Stok fan ama yani bu kadar isinmasi anormal geldi
Normal o işlemci stok sogutucyla 95 dereceleri görecek daha :) filim yeni başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada core performance modu kapatmani öneririm cok cok çok az bı performans kaybın olacak ve ne yaparsan yap o işlemciyi stok bir fanla sogutamazsin 95 e kadar yolu var stok fanla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarı kapattığın halde yine sıcaklık artiyorsaki artacak yine dediğim gibi o işlemciyi stok fanla sogutamazsin sıvı soğutma veya güzel bir kule tipi soğutucu almanı oneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emre

Normal değerler soğutucu alman lazım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Knka kapadim islemci ısısı 63 de sabit kaldi okey ama bu sefer fps düştü, voltaj ayarı felan işe yaramazmi acaba
Ryzenlar stok fanla kullanılmaz zaten uzun vade de ama tabi voltaj düşürüp istediğin değere 4.5 lere falan çekebilirsin işe yarar.

SezoKc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
SezginKc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart asus, voltaj ayarı olayini açıkçası pek bilmiyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap