Arkadaşlar geçen yıl iyi fiyattan yakaladığım için bir DDR5 RAM almıştım birkaç ay sonra da anakart aldım. Rami aldığım zaman expo/xmp ne işe yarar pek bilgim yoktu ddr5 daha önce kullanmamıştım. Anladığım kadarıyla da aldığım ramde EXPO özelliği yok. Sistemin çalışmasına veya açılmasına etkisi var mı? Biraz araştırdım ama net bilgi bulamadım nedense hiçbir sorun olmaz diyen de gördüm sorun olur diyeni de
Ram bu
www.vatanbilgisayar.com
Anakart da AM5
www.akakce.com
İşlemci de 7500F
Ram bu
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV S5 Siyah DDR5 6000MHz CL36 1.25V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV S5 Siyah DDR5 6000MHz CL36 1.25V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!