Neler Yeni

Yeni sistem takılma yapıyor

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Yeni aldığım toplama kasam, dün akşam ilk defa büyük ölçekli takılmalar yaşattı. Grafiker olduğum için Creative Cloud'u kurdum. O arada Payday2 atmak istedim, kaç yıllık oyun dedim. Orada bir takılmalar başladı, menüde dahil. Dedim program yüklüyorum normal, birşeyler izleyim. İzledim, bitti yükleme. Girdim tekrar takılma sorunu var. Kasma değil, yıllarca patates bilgisayarlarla oynadığım için buna kasma denilemeyeceğini biliyorum. Sistem de güçlü RTX 4060ti, 32gb ram var. PC'mde 200 küsür gb boşluk var.

Kardeşim aile kütüphanesinden, bendeki bir oyunu oynuyordu, ondan şüphelendim, lakin o kapattıktan sonra tekrar aynı şeyi yaşadım. Carx drift'te denedim, pd2 tekrar tekrar denedim. CS:GO denedim (Acaba pd2 de mi sorun diye.). CS de menüde normalken oyun içinde ağdan koptu vs. garip olaylar yaşandı. Sonra telefonumu elime alınca da internette sıkıntı olduğunu gördüm.

İnternetle mi alakalıdır, yoksa sistemle mi? Yeni bir sistem, daha yeni incehesap'ın teknik servisi ilgilendi, tüm testlerden geçirdiler diye biliyorum. Ki sorduğumda evet dediler, teknik servise ben götürdüğüm için yüz yüze konuşuldu. Vaktiniz için şimdiden teşekkürler...

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Hocam işlemci olarak ne kullanıyorsun birde arkada işlem yaparken kasması doğan arkada ekran kartını kullanan bir birim var ise ve sen her ne kadar eski bi oyun oynasanda ekrankartının vram i 8 gb olduğu için takılma yapar ama boşta oynarken dahi bunu yapıyorsa belki işlemci darboğaz yapıyordur yada sistemde bir hata vardır

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam işlemci olarak ne kullanıyorsun birde arkada işlem yaparken kasması doğan arkada ekran kartını kullanan bir birim var ise ve sen her ne kadar eski bi oyun oynasanda ekrankartının vram i 8 gb olduğu için takılma yapar ama boşta oynarken dahi bunu yapıyorsa belki işlemci darboğaz yapıyordur yada sistemde bir hata vardır
hocam ryzen 7 5700x işlemci. Soğutucusu vs herşeyi ayarlı, buzdolabı gibi kasa zaten, maşallahı var. Lakin dün akşama kadar böyle bir sorunu yaşatmamıştı.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
hocam ryzen 7 5700x işlemci. Soğutucusu vs herşeyi ayarlı, buzdolabı gibi kasa zaten, maşallahı var. Lakin dün akşama kadar böyle bir sorunu yaşatmamıştı.
hocam normalde yapmaması lazım bu dediğin durumu en temizi bi servise götür baksınlar garantisi filan duruyorken bi sorun varsa çözülsün şimdi bi türlü halledersin haftaya yine olur filan gerek yok bence işi bilene bırakalım servisi ilgilensin

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah hocam, fikrin için teşekkürler. Var mıdır başka bilgi sahibi, yardımcı olabilecek birileri?

Top Bottom