Mining bitmişti o ekran kartı tanıtıldığındarx7800xt li sistem aldım dün elime ulaştı fakat ekran kartıma mayning vb yapılmışmıdır veya şu anda yapılır mı? nasıl ancam.
Format attıysan sorun yok, hayır 2. El bi üründe almamışsın(anlattıklarına göre) neyden şüpheleniyorsunki?mesala ben kullanıyorum şuan herangibi bişey indirdim uzaktan yaparlarmı yapılıyormu nasıl anlarım.
yeni aldım böyle şeylerden pek anlamam mesala internetten bişey indirdim ekran kartına uzaktan mining yapılır mı?Format attıysan sorun yok, hayır 2. El bi üründe almamışsın(anlattıklarına göre) neyden şüpheleniyorsunki?
Sisteminde mining olamaz çünkü yeni almışsın, indirdiğin şeyleride kurmadan yani açmadan önce tarat. Önerim Kaspersky kurmandır.yeni aldım böyle şeylerden pek anlamam mesala internetten bişey indirdim ekran kartına uzaktan mining yapılır mı?
tm dır saol şimdi birsürü şey indirdim direk virüs taraması yapsam olurmuSisteminde mining olamaz çünkü yeni almışsın, indirdiğin şeyleride kurmadan yani açmadan önce tarat. Önerim Kaspersky kurmandır.
Evet. Birde neler indirdin söyleyebilirmisin?tm dır saol şimdi birsürü şey indirdim direk virüs taraması yapsam olurmu
yeni aldım pek anlamıyom amd direvirini indirirken bilgisayarda ses ler gelip açıp kapattı sürekli armorury crate indirdim msi afterburner mc steam vb indirdim. ekran kartım şuanda 37 derece .Evet. Birde neler indirdin söyleyebilirmisin?
Bi sıkıntı olmaz, Kaspersky yükle yeni bi dosya yüklediğinde kontrol etsin.yeni aldım pek anlamıyom amd direvirini indirirken bilgisayarda ses ler gelip açıp kapattı sürekli armorury crate indirdim msi afterburner mc steam vb indirdim. ekran kartım şuanda 37 derece .
tamamdır saolunBi sıkıntı olmaz, Kaspersky yükle yeni bi dosya yüklediğinde kontrol etsin.